Driven by you.
Opel Meriva

De Opel Meriva biedt zoveel comfort, gemak en interieurruimte, dat geen enkele auto in de compacte klasse hieraan kan tippen.

Ontdek de Opel Meriva

OPEL MERIVA, praktische MPV

De Opel Meriva is een praktische MPV met opvallend design, inrichting en technologie. De Meriva bezit onder andere FlexDoors®, de FlexFix®-fietsendrager en het FlexSpace® -zitysteem. Uiteraard maakt de hoge instap deze auto zeer compleet en geniet u bij de OPel Meriva van Duitse degelijkheid. 

Voordelen van de Opel Meriva

  • FlexDoors®, voor een gemakkelijke instap
  • FlexRail®, modulair, verschuifbaar opbergsysteem
  • FlexFix®-fietsendrager
  • Navi 650 IntelliLink (optioneel)
  • Efficiënte ecoFLEX®- technologie
  • Benzine: 5- of 6-versnellingsbak of een 6-traps automaat.
  • 1.6 CDTI dieselmotor, 3,8 liter per 100 km

Opel Meriva kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Opel Meriva? Dan bent u bij Driessen Opel aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Opel Meriva die bij u past.

ONTDEK MEER OVER DE OPEL MERIVA

VEILIGHEID zonder compromissen

Als het om veiligheid gaat, doet Opel er graag een schepje bovenop. Daarom biedt de Meriva diverse geavanceerde  veiligheidssystemen om het risico op letsel of schade zo klein mogelijk te houden, Zoals de optionele achteruitrijcamera en Park Pilot. Verder is de zitpositie is hoger dan gebruikelijk, hetzelfde geldt voor het comfort, de functionaliteit en de kwaliteit van de materialen.

 

Royaal COMFORT, stijlvol DESIGN

Het eerste dat opvalt aan de Opel Meriva is zijn baanbrekende design, dat zijn veelzijdige karakter benadrukt. De robuuste grille accentueert zijn betrouwbare, functionele eigenschappen. Maar de wijd openslaande FlexDoors® oogsten de meeste bewondering! Ze maken de Opel Meriva tot één van de meest praktische auto’s.

Gemakkelijke instap

Indrukwekkende innovaties

Hoog-geplaatste achterlichten

Opel Meriva is een ruime auto voor het gezin

MyOpel tilt het serviceniveau voor de Opelrijder naar een niveau hoger. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Voordeel, speciaal voor u en uw Opel. Ontdek de vele voordelen!

MyOpelJumbotron.jpg

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 99. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.