Driven by you.

PSV kiest voor Driessen Autolease en BMW

Spelers en medewerkers van PSV rijden vanaf nu in een BMW. De club heeft met Driessen Autolease een akkoord bereikt over een samenwerking van vier seizoenen. ‘BMW is een A-merk van internationale allure en past met haar karakteristieken perfect bij hetgeen wij met PSV willen uitstralen’, reageert Commercieel Directeur Frans Janssen van PSV.

Gezamenlijk partnerschap

De overstap naar BMW is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen PSV, Driessen Autolease en Van Laarhoven. De Eindhovense ondernemingen zijn verantwoordelijk voor de leasecontracten en levering van de auto’s. “BMW is duurzaam, innovatief en sportief. Met die waarden wil PSV zich graag identificeren”, verduidelijkt Janssen PSV’s keuze voor BMW. “We gaan een langdurige relatie aan met één van ’s werelds hoogst aangeschreven automerken. Een duurzame relatie die past bij PSV.”

''Vroeger hadden we een autosponsor,
nu hebben we een mobiliteitspartner'',
aldus Toon Gerbrands - Voormalig Algemeen Directeur PSV

IL CUORE SPORTIVO        Demosticker-AlfaRomeo.jpg         LOGO_PSV_stars_2020_RGB.png          

 

PSV en de Driessen Autogroep in het verleden

In april 2018 was een eerdere samenwerking tussen de Driessen Autogroep en PSV bekend gemaakt. De PSV-spelers en medewerkers reden het seizoen van 2018/2019 in een Alfa Romeo. De Driessen Autogroep was met het Italiaanse automerk drie jaar Official Car Supplier van de club. Meer dan 100 jaar bouwt Alfa Romeo niet zomaar auto's, het merk creëert ze. Het merk staat simpelweg voor passie voor de auto in de puurste zin. Zowel PSV en Driessen Alfa Romeo streven naar dezelfde soort passie en optimale prestaties in hun vakgebied.