Driven by you.
Driven by you.

Maserati Ghibli

Onderscheiden met de titel 'Sport Auto Award 2018' -  Sport Auto DE

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Maserati Ghibli? Dan bent u bij Driessen Maserati aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een Maserati Ghibli die bij u past.

De Maserati Ghibli is ontstaan uit een passie voor racetechnologie, Italiaans vakmanschap en stijl. Deze Maserati Ghibli is een unieke luxieuze sportsedan.

De Maserati Ghibli is goed voor een piekvermogen van 350 pk en een maximumkoppel van 500 Nm. De Maserati Ghibli is daarmee in staat om in 5,5 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h te schieten. De maximumsnelheid van deze Ghibli is 267 km/h.

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

Maserati Ghibli leasen?

Het plezier van het rijden in een exclusieve, sportieve sedan hoeft niet langer voorbehouden te blijven voor speciale gelegenheden. De Maserati Ghibli is een unieke combinatie van stijl, sportieve prestaties, rijeigenschappen en comfort. Speciaal ontworpen om u iedere dag opnieuw te laten genieten van autorijden optima forma. U leaset een Ghibli via Financial Lease of via Full Operational Lease.


Proefrit maken in een Maserati Ghibli?

Benieuwd hoe een Maserati Ghibli rijdt? Ervaar het zelf en kom langs bij Driessen Maserati in Eindhoven voor een proefrit of vraag hem online aan.


Vraag een proefrit aan


Rijd een Maserati Ghibli met de service van Driessen Maserati

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Maserati Ghibli bent u bij Driessen Maserati aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg bent in uw MaseratiGhibli. Driessen gaat verder. Bij Driessen Maserati in Eindhoven, hebben wij jarenlange kennis van dit prestigieuse premium merk. Uw Maserati Ghibli is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kan? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseur informeert en adviseert u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige Maserati.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging

Driessen Maserati Eindhoven