Driven by you.

Ontdek de Levante, de exclusieve SUV van Maserati

De wind waaraan deze wagen zijn naam ontleent, blaast over de woeste vlaktes van het Middellandse Zeegebied en mondt wel eens uit in hevige windstoten. Met de SUV van Maserati gaat het net zo, al blijft zijn kracht altijd perfect onder controle. De SUV Levante belichaamt de geest van Maserati: taai, onverschrokken en constant in evolutie. Geworteld in een traditie van meer dan 100 jaar.

De majestueuze grille met zijn verchroomde latten vooraan oogt indrukwekkender dan ooit, vanwege de hoogte van de SUV. Hij houdt de tijdloze gratie van Maserati in stand met de nobele drietand van Neptunus als baken. Aan weerszijden trekken de smalle koplampen de aandacht. Ze bestaan uit twee delen en bepalen de look samen met de atletische en gewelfde vleugels, drie iconische ventilaties en karakteristieke lijnen. 

Ervaar de luxe en snelle SUV tijdens een proefrit bij Driessen Maserati.

Maserati Levante

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Maserati Levante? Dan bent u bij Driessen Maserati aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een Maserati Levante die bij u past.

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in
Maserati Levante leasen?

Het plezier van het rijden in een exclusieve, sportieve SUV hoeft niet langer voorbehouden te blijven voor speciale gelegenheden. De Maserati Levante is een unieke combinatie van stijl, sportieve prestaties, rijeigenschappen en comfort. Speciaal ontworpen om u iedere dag opnieuw te laten genieten van autorijden optima forma. U leaset bij Driessen Maserati een Levante via Financial Lease of via Full Operational Lease.

Ontdek meer over de Maserati Levante

Maserati Levante

Maserati-MY19-Levante-GranLusso-181910M_GranSport-181210M.jpg

Puur vakmanschap

Het superieure design van de Levante en technologische verfijning levert een rijervaring die uniek is in zijn soort. Maar er is meer! Maserati streeft naar het leveren van ultieme voldoening door het verstrekken van maatwerk en puur vakmanschap met aandacht voor ieder detail.

Maserati-MY19-Levante-GranLusso-Studio-181790M.jpg

Luxieus interieur

Premium leer, fijn hout, platina-effect metalen, handgemaakte contrasterende stiksels en nog veel meer! Het interieur van de Levante is een feest van excellentie en dat zie je terug in ieder detail van de premium afwerking. De Levante beschikt over alle compromisloze luxe design wat alleen Maserati kan bieden.

Maserati-MY19-Levante-GranSport-Studio-182050M.jpg

Interieur accent op pure stijl

Maserati-MY19-Levante-GranLusso-Studio-181830M.jpg

Automaat met 8 versnellingen

Maserati-MY19-Levante-GranSport-Studio-181990M.jpg

Geaccentueerde grill

Maserati Levante Trofeo - Be the storm

Met een topsnelheid van 302 km/u is de Levante Trofeo één van de snelste SUV's ooit gebouwd. Een 3.8-liter V8 Twin Turbo-krachtbron levert 580 pk bij 6.250 tpm.

Ontdek meer 

Maserati Levante GTS - Drive the legend


Deze assertieve, 550 pk SUV is ontworpen en zorgvuldig afgesteld voor superieure prestaties, comfort op lange afstand en rijplezier, de blijvende principes van de GT-filosofie van Maserati.

Ontdek meer

Rijd een Maserati Levante met de service van Driessen Maserati

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Maserati Levante bent u bij Driessen Maserati aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Maserati Levante. Driessen gaat verder. Bij Driessen Maserati in Eindhoven, hebben wij jarenlange kennis van dit prestigieuse premium merk. Uw Maserati Levante is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kan? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseur informeert en adviseert u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige Maserati.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging

Driessen Maserati Eindhoven