Driven by you.

De MC20, THE FIRST OF ITS KIND

Deze Maserati supersportwagen luidt een nieuw tijdperk in. Race onverschrokken een nieuwe toekomst tegemoet.

Verbluffend licht voor adembenemende prestaties.

Middenmotor, ongekend vermogen. De lichte carrosserie van de Maserati MC20 zorgt voor een buitengewone vermogens-/gewichtsratio voor acceleratie en topsnelheid die het bloed sneller doen stromen. Elke centimeter van de MC20 is gemaakt voor een unieke rijervaring die alle zintuigen prikkelt.

Gepatenteerde uit de renstal afkomstige technologie met als resultaat een brullende 3,0L V6 met 630 PK-motor. Deze Maserati MC20 gaat van 0 - 100 km/h in maar liefst 2.9 seconden en behaalt een topsnelheid 325 km/h. Daarbij heeft de Maserti MC20 4 rijstanden:

  • GT
  • Sport
  • Corsa
  • Wet

Een Maserati MC20 kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Maserati MC20? Dan bent u bij Driessen Maserati aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een Maserati MC20 die bij u past.

WILT U EEN PROEFRIT MAKEN?

Proefrit maken

De MC20 Collectie

The first of its kind!

Motorarchitectuur V6
Traction RWD
Max power 630 HP

Maximumsnelheid 325 km/h
Acceleratie 2,9 sec

Motorarchitectuur V6
Traction RWD
Max power 630 HP

Maximumsnelheid 325 km/h
Acceleratie 2,9 sec

INTERESSE IN EEN SPECIFIEKE UITVOERING? BEKIJK HIER MEER INFORMATIE!
AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in
Maserati MC20

Maserati MC20 | Race onverschrokken een nieuwe toekomst tegemoet

Voel de Nettuno-motor

Het kloppende hart van de Maserati MC20. Gepatenteerde uit de renstal afkomstige technologie met als resultaat een brullende 3,0L V6 630 PK-motor tart de gespierde Nettuno-motor met een klik en geniet van de verpletterende acceleratie. Maserati pur sang.

Bliksemsnel lichtgewicht

Italiaanse technologie voor straatauto's beleeft weer een triomf. De ultralichte koolstofvezel monocoque is een technologisch hoogstandje. Het werd ontwikkeld om de MC20 sterker, sneller en veiliger te maken en fenomenale dynamische eigenschappen te geven, dankzij de buitengewone torsie- en buigstijfheid.

Allerbeste Ergonomie

De vleugeldeuren, de bekendste van alle speciale deuren, maken het in- en uitstappen gemakkelijker. We stellen graag een persoonlijke offerte samen:

Toonaangevende Aerodynamica

Agressief en aan het asfalt geplakt. De aerodynamische eigenschappen van de MC20 zijn ontwikkeld met de meest geavanceerde engineeringtechnieken waarbij ieder detail uitgebreid onder de loep is genomen, zelfs de onderkant. Plan hier uw proefrit in de Maserati MC20.

4 verschillende rijstanden MC20

GT    Op de weg zijn de voordelen van de GT legio.

GT-rijstand: waar prestaties en comfort samenkomen. De ziel van de Maserati GT leeft voort in de MC20. In deze standaard rijstand schakelt de versnellingsbak soepel, voelt de ophanging zacht en wordt de brullende reactiviteit van de wagen moeiteloos ontketend. Ideaal voor dagelijks gebruik, met het opwindende comfort van de GT.

Sport    Maar ook op het circuit voelt hij zich meteen thuis

De rijstand Sport: ervaar de spanning van het circuit. Een combinatie van power en sportieve tractie liggen ten grondslag aan topprestaties op het circuit. In deze rijstand Sport voelt de ophanging harder en wordt er sneller geschakeld bij hogere toerentallen voor een fantastische circuitervaring.


Corsa     Acceleratie, opwinding en een gebrul waar elke autosportliefhebber van gaat stralen.

De rijstand Corsa: volg je instinct. De meest extreme ervaring achter het stuur van de MC20. Het gaspedaal reageert meteen op input, de versnellingsbak schakelt bliksemsnel, het uitlaatgeluid klinkt nog agressiever en ingrepen van het Traction Control-systeem worden beperkt. In de rijstand Corsa is het bovendien mogelijk om de Launch Control te activeren en de verpletterende acceleraties van de M20 vanuit stilstand te ervaren.

Wet     Altijd zonnige vooruitzchten.

De rijstand Wet: laat geen enkele vorm van slippen toe, voor zorgeloos rijplezier. Als het regent of als het asfalt vochtig en glad is, zorgt de rijstand WET ervoor dat u de controle over uw MC20 niet verliest, met name tijdens het accelereren en in het bochtenwerk, door het motorkoppel te verminderen en alle dynamische besturingen te activeren.

 

Proefrit maken in een Maserati?

Benieuwd hoe deze Maserati rijdt? Ervaar het zelf en kom langs bij Driessen Maserati in Eindhoven voor een proefrit of vraag hem online aan.

Vraag een proefrit aan

Rijd een Maserati met de service van Driessen Maserati

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Maserati bent u bij Driessen Maserati aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg bent in uw Maserati. Driessen gaat verder. Bij Driessen Maserati in Eindhoven, hebben wij jarenlange kennis van dit prestigieuse premium merk. Uw Maserati is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kan? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseur informeert en adviseert u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige Maserati.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging

Driessen Maserati Eindhoven