Driven by you.

De MC20, THE FIRST OF ITS KIND

Deze Maserati supersportwagen luidt een nieuw tijdperk in. Race onverschrokken een nieuwe toekomst tegemoet.

Verbluffend licht voor adembenemende prestaties.

Middenmotor, ongekend vermogen. De lichte carrosserie van de Maserati MC20 zorgt voor een buitengewone vermogens-/gewichtsratio voor acceleratie en topsnelheid die het bloed sneller doen stromen. Elke centimeter van de MC20 is gemaakt voor een unieke rijervaring die alle zintuigen prikkelt.

Gepatenteerde uit de renstal afkomstige technologie met als resultaat een brullende 3,0L V6 met 630 PK-motor. Deze Maserati MC20 gaat van 0 - 100 km/h in maar liefst 2.9 seconden en behaalt een topsnelheid 325 km/h. Daarbij heeft de Maserti MC20 4 rijstanden:

  • GT
  • Sport
  • Corsa
  • Wet

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Maserati MC20? Dan bent u bij Driessen Maserati aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een Maserati MC20 die bij u past.

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in
Ontdek meer over de Maserati MC20
Maserati Levante

02-Maserati-MC20.jpg

Voel de Nettuno-motor

Het kloppende hart van de Maserati MC20. Gepatenteerde uit de renstal afkomstige technologie met als resultaat een brullende 3,0L V6 630 PK-motor tart de gespierde Nettuno-motor met een klik en geniet van de verpletterende acceleratie. Maserati pur sang.

04-Maserati-MC20.jpg

Bliksemsnel lichtgewicht

Italiaanse technologie voor straatauto's beleeft weer een triomf. De ultralichte koolstofvezel monocoque is een technologisch hoogstandje. Het werd ontwikkeld om de MC20 sterker, sneller en veiliger te maken en fenomenale dynamische eigenschappen te geven, dankzij de buitengewone torsie- en buigstijfheid.

07-dash-mc20.jpg

Gedigitaliseerd interieur

12-Maserati-MC20.jpg

Toonaangevend & luxe ontwerp

07-Maserati-MC20.jpg

Het minimalistische van raceauto's
Allerbeste Ergonomie

De vleugeldeuren, de bekendste van alle speciale deuren, maken het in- en uitstappen gemakkelijker. We stellen graag een persoonlijke offerte samen:
Offerte aanvragen

Toonaangevende Aerodynamica

Agressief en aan het asfalt geplakt. De aerodynamische eigenschappen van de MC20 zijn ontwikkeld met de meest geavanceerde engineeringtechnieken waarbij ieder detail uitgebreid onder de loep is genomen, zelfs de onderkant. Plan hier uw proefrit in de Maserati MC20.


Proefrit aanvragen

Rijd een Maserati MC20 met de service van Driessen Maserati

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Maserati MC20 bent u bij Driessen Maserati aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Maserati MC20. Driessen gaat verder. Bij Driessen Maserati in Eindhoven, hebben wij jarenlange kennis van dit prestigieuse premium merk. Uw Maserati MC20 is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kan? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseur informeert en adviseert u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige Maserati.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging

Driessen Maserati Eindhoven