Driven by you.
Driven by you.

DE DRIESSEN
AUTOGROEP 
IS  GEOPEND  

Bekijk voorzorgsmaatregelen 

Autodealer en garage van 9 merken

Met maar liefst 9 officiele dealerschappen behoren wij tot een van de grootste autodealers van Nederland. Door ons brede merkenaanbod hebben wij binnen ieder segment en voor iedere wens een geschikte auto. Met persoonlijk advies op maat adviseren wij u altijd eerlijk over uw wensen. Advies waar u écht iets mee kan. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Kies hieronder uw merk om naar de merkenpagina van het betreffende merk te gaan.

LET OP: herverdeling van het merk Honda Eindhoven 

Honda Nederland heeft een strategie wijziging doorgevoerd, waarbij regionaal een herverdeling plaatsvindt van de merkvertegenwoordiging. Dit houdt in dat de Driessen Autogroep het merk per 1 januari 2019 niet langer zal gaan vertegenwoordigen. 

We willen u graag naar de toekomst toe verder van dienst zijn inzake aftersales van uw auto. U kunt daarom nog altijd uw auto bij ons aanbieden voor onderhoud en reparatie. Ons team van specialisten staat graag voor u klaar!

Wij staan u graag te woord. Heeft u vragen of opmerkingen, dan vernemen wij dat graag:

Stuur ons een email

Driessen Autogroep merken
Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt. Met ons One-Stop-Shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Alle diensten onder één dak. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn en de service bieden die u van ons mag verwachten. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.