Driven by you.

Maserati Quattroporte

De introductie van de allereerste luxe sportsedan van Maserati in 1963 was gewaagd. De Quattroporte was bedoeld voor een exclusieve groep automobilisten. Het al maar groter wordende Europese wegennetwerk opende een wereld aan mogelijkheden voor lange en snelle ritten die met deze ruime en comfortabele Maserati met zijn adembenemende Italiaanse stijl geen probleem waren.

Bij de Maserati Quattroporte van 2022 zijn die principes niet veranderd. De Quattroporte heeft de rasechte kracht van een door Ferrari gebouwde benzinemotor. Een lange wielbasis waarborgt een grote, elegante ruimte. Comfort en gemak krijgen alle aandacht, van met de hand gestikt eersteklas Italiaans Pieno Fiore-leder tot moderne rijhulpsystemen. De vormen die onmiskenbaar agressief en toch tijdloos sierlijk zijn, hebben al de suggestieve kracht die u van een Maserati verwacht. Terwijl Maserati aan de toekomst van zijn luxe Grand Touring blijft werken, veranderen sommige dingen duidelijk nooit.

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Maserati Quattroporte? Dan bent u bij Driessen Maserati aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een Maserati Quattroporte die bij u past.

 

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

Proefrit maken in een Maserati Quattroporte?

Benieuwd hoe een Maserati Quattroporte rijdt? Ervaar het zelf en kom langs voor een proefrit of neem direct contact op met Driessen Maserati in Eindhoven! 

Kom langs voor een proefrit


Rijd een Maserati Quattroporte met de service van Driessen Maserati

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Maserati Quattroporte bent u bij Driessen Maserati aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg bent in uw MaseratiQuattroporte. Driessen gaat verder. Bij Driessen Maserati in Eindhoven, hebben wij jarenlange kennis van dit prestigieuse premium merk. Uw Maserati Quattroporte is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kan? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseur informeert en adviseert u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige Maserati.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging

Driessen Maserati Eindhoven