Driven by you.
Driven by you.

Maserati Quattroporte

Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Maserati Quattroporte? Dan bent u bij Driessen Maserati aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een Maserati Quattroporte die bij u past.

De Maserati Quattroporte is een originele op de racewereld gebaseerde luxe sedan. Gebouwd om te presteren, ontworpen om te inspireren. Ervaar de exclusiviteit van deze Quattroporte. 

De Maserati Quattroporte V6 haalt een maximumsnelheid van 288 km/u. Deze Quattroporte is goed voor een piekvermogen van 430 pk en een maximumkoppel van 580 Nm. De Maserati Quattroporte is daarmee in staat om in 4,8 seconden vanuit stilstand naar 100 km/h te schieten. 

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

Proefrit maken in een Maserati Quattroporte?

Benieuwd hoe een Maserati Quattroporte rijdt? Ervaar het zelf en kom langs voor een proefrit of neem direct contact op met Driessen Maserati in Eindhoven! 

Kom langs voor een proefrit


Rijd een Maserati Quattroporte met de service van Driessen Maserati

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Maserati Quattroporte bent u bij Driessen Maserati aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg bent in uw MaseratiQuattroporte. Driessen gaat verder. Bij Driessen Maserati in Eindhoven, hebben wij jarenlange kennis van dit prestigieuse premium merk. Uw Maserati Quattroporte is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kan? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseur informeert en adviseert u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige Maserati.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging

Driessen Maserati Eindhoven