Driven by you.

Veelgestelde vragen over autoverhuur

 Algemeen

Ja. Bij Driessen Autoverhuur kunt u een auto, personenbus of verhuiswagen voor een dag of langer huren. U reserveert gemakkelijk en snel online een auto. Wanneer u een auto huurt is het ook mogelijk om accessoires erbij te huren, zoals sneeuwkettingen, skibox, navigatiesysteem, dakdragers, spanbanden, steekwagen, etc. Voor de aanschaf van verhuisdozen bent u bij ons ook aan het juiste adres. 

Doordat Driessen Autogroep officieel dealer is van 3 automerken en in veel mobiliteitsoplossingen voorziet, hebben wij een breed en varierend aanbod huurauto's binnen ieder segment en klasse. Reserveer bij Driessen Autoveruur personenauto's, personenbusjes en verhuiswagens. Bekijk ons aanbod huurauto's.

Let op: Voor autohuur in Nederland is de minimum leeftijd 21 jaar en dient de huurder minimaal 2 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

U reserveert bij ons gemakkelijk en snel online een huurauto. Liever telefonisch een auto huren of een van onze medewerkers spreken? Bel dan naar 040 – 264 57 57.

Direct een auto huren? Reserveer online uw huurauto.

Nee, dit is helaas niet mogelijk i.v.m. het controleren van uw rijbewijs en het betalen van de borgkosten per pin transactie. U kunt een huurauto alleen afhalen bij de vestiging van Driessen Autoverhuur. 

Driessen Autoverhuur hanteert de volgende openingstijden:

Driessen Autoverhuur
Maandag t/m vrijdag:   07:30 - 17:30 uur
Zaterdag:                        08:00 - 11:00 uur
Zondag:                          gesloten

» Routebeschrijving Driessen Autoverhuur

Uw reservering wordt binnen 1 uur opgepakt door onze medewerkers (tijdens openingstijden). Onze medewerkers nemen altijd telefonisch contact met u op om de uw reservering te bespreken en definitief te maken.

Tijdens uw huurperiode

Bij het ophalen van uw huurauto betaalt u een borgsom. Van die borgsom worden de totale huurkosten afgetrokken en het restbedrag wordt binnen 5 werkdagen, na inlevering van de huurauto, op uw rekening teruggestort. De borg dient u altijd per pin/credit card te betalen.

Direct een auto huren? Dat kan online via de Autoverhuurmodule

Er geldt een standaard eigen risico voor zowel schade aan het voertuig als diefstal van het voertuig. Dit betekent dat u als huurder tot een bepaald bedrag aansprakelijk bent per schadegeval of in geval van diefstal. Bij schade kunt u denken aan krassen, deuken, lekke band, diefstal, total loss etc. Voor de omschrijving van de eigen risico voorwaarden omtrent schade, diefstal en uitzonderingen zie de algemene voorwaarden.

Verlagen eigen risico
U kunt het standaard eigen risico verlagen door middel van een premie. Als u het eigen risico verlaagt, dan verlaagt u automatisch ook uw borg:

 • Afkoop eigen risico geel kenteken
  Voor € 7,50,- per dag kan het eigen risico verlaagd worden van € 900,- naar € 450,-
 • Afkoop eigen risico grijs kenteken klasse KA tm KC + G9:
  Voor € 10,00,- per dag kan het eigen risico verlaagd worden van € 1250,- naar € 600,-
 • Afkoop eigen risico grijs kenteken klasse KD en KE:
  Voor € 15,00,- per dag kan het eigen risico verlaagd worden van € 1.750,- naar € 750,-

Annuleringen dienen minimaal 24 uur vooraf te worden doorgegeven. Is dit niet het geval dan zal er één verhuurdag worden doorbelast. Deze wordt in mindering gebracht op een eventuele aanbetaling/borg die gedaan is. Annuleren kan enkel telefonisch via Driessen Autoverhuur op 040 – 264 57 57.

Tijdens kantooruren kunt u bellen naar 040-264 57 57. Onze medewerkers zullen u dan verder helpen.

Heeft u pech buiten kantooruren? Neem dan telefonisch contact op met de alarmcentrale van de Driessen Autogroep op 040- 242 10 00.

Indien tijdens de huurperiode schade aan de huurauto is ontstaan, zoals lakschade of een (kleine) deuk, dient dit zo spoedig mogelijk bij ons te wordengemeld via 040 - 264 57 57.

De bestuurder is altijd verplicht een schadeformulier in te vullen. Wordt dit niet gedaan, dan wordt de gehele schade op de bestuurder verhaald. Schades die een bestuurder ziet nadat de auto is opgehaald en die niet op de pre-rental check staan dienen binnen 2 uur gemeld te worden. Indien dit niet gebeurt zal het als een nieuwe schade aangemerkt worden en is een eigen risico van toepassing.

In geval van diefstal van uw huurauto maakt u hiervan direct melding op:

 • Binnen kantoortijden: 040 - 264 57 57
 • Buiten kantoortijden: 040 - 242 10 00

U dient ook aangifte te doen van diefstal bij de politie.

 

Ja, u bent vrij om de huurauto te gebruiken waar u maar wil. Dit dient u echter wel aan te geven bij ons.

 

U kunt uw huurauto ophalen op onderstaand adres:

Driessen Autoverhuur
Vaalserbergweg 315
5628 CG Eindhoven
Tel. 040 - 264 57 57 

Stuur een e-mail
» Routebeschrijving

Na uw huurperiode

Ja, het is mogelijk uw huurauto buiten openingstijden in te leveren bij Driessen Autoverhuur. Wij maken gebruik van een sleutelkluis waar u uw sleutels in mag doen.

U kunt uw huurauto tijdens openingstijden inleveren tijdens de volgende tijden:

 • Maandag:    07:30 - 17:30 uur
 • Dinsdag:      07:30 - 17:30 uur
 • Woensdag:  07:30 - 17:30 uur
 • Donderdag: 07:30 - 17:30 uur
 • Vrijdag:        07:30 - 17:30 uur
 • Zaterdag:    08:00 - 11:00 uur
 • Zondag:      gesloten

Ja. Een huurauto wordt altijd met een volle tank geleverd en dient ook weer volgetankt te worden geretourneerd. Indien dit niet het geval is tanken wij hem af en wordt de brandstof + aftankfee van € 5,00 incl. btw doorbelast.

Komt u er niet uit?

Staat uw vraag er niet tussen of kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact op met ons Klanten Contact Center. Dit kan telefonisch, per e-mail of chat. Liever direct contact? Kom dan langs bij een van onze vestigingen. Wij helpen u graag! Driven by you.

 

Driessen Klantenservice