Driven by you.
Driven by you.

Driven by you

Mobiliteitsoplossingen op maat.

Een auto die bij u past

De Driessen Autogroep behoort tot een van de grootste automotive bedrijven van Nederland en Brabant. Met 9 dealerschappen zijn wij gevestigd in Eindhoven, Helmond & Oirschot. Met jarenlange kennis en expertise op gebied van automotive, bieden wij u een breed scala innovatieve mobiliteitsoplossingen en een excellente service.

Groot aanbod

Door ons grote aanbod auto's is er altijd wel een auto die bij u past. U kunt bij ons gemakkelijk en snel een nieuwe Alfa Romeo, Citroën, DS, Maserati, Mitsubishi, Nissan, Opel, Suzuki of Toyota samenstellen. Liever direct wegrijden in een nieuwe auto? Geen probleem. Wij hebben vele auto's direct uit voorraad leverbaar! Op zoek naar een goede tweedehands auto? In het Driessen Occasion Center hebben wij meer dan 300 perfect onderhouden merk occasions. De beste kwaliteit, tegen de scherpste prijs. 

Onze merken

De Driessen Autogroep heeft maar liefs 9 officiële dealerschappen: Alfa Romeo, Citroën, DS Automobiles, Maserati, Mitsubishi, Nissan, Opel, Suzuki en Toyota. Door ons grote aanbod merken is er dus altijd wel een model dat bij u past. 

Auto huren

Op zoek naar een huurauto? Of het nu om een verhuiswagen, bestelbusje of huurauto gaat. Bij Driessen Autoverhuur hebben we altijd een huurauto die bij u past. Wij denken graag met u mee.

Auto leasen

Driessen Autolease is een universele leasemaatschappij in Eindhoven voor short-lease, private lease of zakelijk leasen. Wij zorgen voor een passende mobiliteitsoplossing.

Driessen Autogroep merken
Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt. Met ons One-Stop-Shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Alle diensten onder één dak. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn en de service bieden die u van ons mag verwachten. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.