Driven by you.

Een auto die bij u past

De Driessen Autogroep behoort tot een van de grootste automotive bedrijven van Noord-Brabant. Met 3 dealerschappen en verschillende universele divisies zijn wij gevestigd in Eindhoven. Met jarenlange kennis en expertise op gebied van automotive, bieden wij u een breed scala innovatieve mobiliteitsoplossingen en een excellente service.

Groot aanbod

Door ons grote aanbod auto's is er altijd wel een auto die bij u past. U stelt bij ons gemakkelijk en snel een nieuwe Alfa Romeo, Maserati of Mitsubishi samen. Liever direct wegrijden in een nieuwe auto? Geen probleem. Wij hebben vele auto's direct uit voorraad leverbaar! Op zoek naar een goede tweedehands auto? In het Driessen Occasion Center en bij Premium Pre-Owned hebben wij meer dan 400 perfect onderhouden merk occasions. De beste kwaliteit, tegen de scherpste prijs. 

Onze merken

De Driessen Autogroep heeft 3 officiële dealerschappen: Alfa Romeo, Maserati en Mitsubishi. 

Auto huren

Op zoek naar een huurauto? Of het nu om een verhuiswagen, bestelbusje of huurauto gaat. Bij Driessen Autoverhuur hebben we altijd een huurauto die bij u past. Wij denken graag met u mee.

Auto leasen

Driessen Autolease is een universele leasemaatschappij in Eindhoven voor shortleaseprivate lease of zakelijk leasen. Wij zorgen voor een passende mobiliteitsoplossing.

Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg bent. Met ons one-stop-shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Dat betekent alle diensten onder één dak. Zo zijn wij u optimaal van dienst en bieden wij de service die u van ons verwacht. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.