Driven by you.

Historie | Terug in de tijd met de Driessen Autogroep

Al meer dan vijftig jaar een toonaangevende naam in Eindhoven en omgeving. Wat begon als een kleine jongensdroom in Sint-Oedenrode, groeide uit naar naar een toonaangevend en solide familiebedrijf in de automotive branche. De Driessen Autogroep is een echt familiebedrijf, opgericht in 1964 door André Driessen in Sint-Oedenrode. André Driessen heeft hier de fundering gelegd voor een sterk, solide en toonaangevend familiebedrijf in de automotive branche.

Vanuit Sint-Oedenrode heeft de Driessen Autogroep zich uitgebreid tot de huidige concentratie in Zuidoost-Brabant. Tien jaar na de oprichting was de Driessen Autogroep al vertegenwoordiger en importeur van een aantal sterke automerken. De Driessen Autogroep was hiermee toonaangevend en liep hiermee voorop in de autobranche. Dit versterkte de marktpositie en zorgde voor een enorme groei.

Het begin | Van Sint-Oedenrode naar Eindhoven.

In de jaren ’70 voerde de Driessen Autogroep als een van de eersten het merk Simca. Simca was destijds het op één na grootste merk op de Nederlandse automotive markt. De Driessen Autogroep groeide al snel naar een breed scala merkenportfolio, met Chrysler, Dodge, Plymouth en Jeep. Vanuit deze positie is de concentratie in en rond Eindhoven gaan toenemen.

Na een aantal overnames is de organisatie gegroeid naar het huidige merken portfolio van 3 officiële dealermerken en gelieerde universele divisies met onder andere Premium Pre-Owned, Driessen Autolease, Driessen E-mobility en Driessen Autoverhuur. De Driessen Autogroep werd een begrip en toonaangevend in de regio op gebied van mobiliteitsoplossingen. Met ruim 150 medewerkers behoort de Driessen Autogroep tot de 50 grootste werkgevers binnen de regio. Onze omvang zorgt voor een optimale bediening van onze klanten en relaties in merken en mogelijkheden, zakelijk én particulier. 

André Driessen

Sterk en solide familiebedrijf

Nadat André Driessen, na jarenlange toewijding, het bedrijf heeft groot gebracht, staat sinds 2000 de tweede generatie aan roer onder leiding van André’s zoon François Driessen. François streeft naar kwaliteit en samenhorigheid en bouwt succesvol verder op de fundering die zijn vader André heeft gelegd. Persoonlijkheid, gedrevenheid, en klanttevredenheid, allemaal belangrijke pijlers waar de Driessen Autogroep naar streeft en voor staat. Duurzaamheid en maatschappelijk belang worden hierbij steeds belangrijker en krijgen een steeds meer prominente rol in de samenleving en de automotive branche. Onderscheiden en innoveren. Dat is de toekomst. Dat is de Driessen Autogroep. We blijven investeren in de toekomst en in een goed sociaal klimaat met goede randvoorwaarden binnen de organisatie. Daarnaast blijven we regionaal betrokken door het steunen van goede doelen.

Driessen Autogroep geschiedenis

Driven by you

Zo creëren we maatschappelijke betrokkenheid en helpen we elkaar. De Driessen Autogroep blijft zich ontwikkelen en innoveren en biedt een totaalpakket aan diensten en producten. Uw persoonlijke mobiliteitspartner voor al uw mobiliteitswensen in een One-Stop-Shop concept. Klanttevredenheid en service zijn belangrijke pijlers en drijfveren binnen de organisatie. Met die kerngedachten als basis hebben wij anno 2014 een volledig nieuwe propositie geintroduceerd: Driven by you. Omdenken, veranderen en aanpakken. Zo blijven we innovatief, vooruitstrevend en onderscheidend. Dat doen we overigens al meer dan 50 jaar en zullen we ook altijd blijven doen! Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen.