Driven by you.
Klantenservice

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag! Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Stel uw vraag

Heeft u vragen? Neem direct contact op met ons!

U kunt zowel telefonisch als via een online contactformulier contact opnemen met de Driessen Autogroep. Bent u op zoek naar een specifieke vestiging en de openingstijden? Ga dan naar onze pagina met het overzicht van alle vestigingen. U kunt ook direct een werkplaatsafspraak maken of een proefrit aanvragen. Heeft u liever dat wij u overdag terugbellen? Ga dan naar de pagina Laat ons u bellen. Bij ons staat u als klant altijd op de eerste plaats. Heeft u een vraag? Wij helpen u graag. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Op de hoogte blijven? Volg ons op social media!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, de beste acties en andere leuke items van de Driessen Autogroep? Volg ons dan op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube

Live chat met Driessen Autogroep

Wilt u direct contact met een van onze medewerkers? Dan kunt u naast bellen ook met één van onze medewerkers live chatten. Zo krijgt u direct antwoord op uw vraag. U vindt de chatmodule in de rechter onderhoek van uw beeldscherm. Wij zijn via chat bereikbaar op: 

  • Maandag t/m vrijdag: van 08:00 - 23:00 uur.
  • Zaterdag en zondag: van 09:00 - 23:00 uur.
Driessen Autogroep

Reageren op de site? Graag!

Uw mening is ontzettend belangrijk voor ons. Help ons onze dienstverlening en service nóg verder te verbeteren. Heeft u tips voor een nog betere website? Hebben we ergens een steekje laten vallen? Iedere vorm van feedback is welkom. Of dit nu positief is in de vorm van een compliment, of negatief in de vorm van feedback? Wij bieden u altijd een luisterend oor.