Driven by you.
Driven by you

Mobiliteitsoplossingen op maat, volledig ontzorgd van A tot Z. Innovatief, vooruitstrevend en onderscheidend. Zorgeloos rijden begint hier. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Ontdek meer

Privacy Statement 

Wet bescherming persoonsgegevens

Alle gegevens die u aan ons verstrekt worden opgenomen in een bestand. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd in onze offline Database. Dit bestand is aangemeld bij het College Bescherming persoonsgegevens in Den Haag. De Driessen Autogroep houdt zich in alle gevallen aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Wijzigen, verwijderen of inzage van gegevens

Op uw verzoek zullen wij uw gegevens verbeteren, aanvullen, verwijderen of afschermen. Dit kan tot gevolg hebben dat u geen gebruik meer kunt maken van (een deel van) onze diensten. U heeft verder het recht om ons te verzoeken u mee te delen of persoonsgegevens die op u betrekking hebben, worden verwerkt. Via e-mails die u (eventueel) van ons ontvangt heeft u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen. Naast e-mails die specifiek op uw voertuig betrekking hebben versturen wij voor een aantal automerken ook drie keer per jaar een nieuwsbrief. Eventueel afmelden voor deze nieuwsbrieven kan ten alle tijden, door in die nieuwsbrief, onderaan op “afmelden” te klikken. U wordt dan automatisch uitgeschreven en ontvangt geen e-mailnieuwsbrieven meer van ons, totdat u zich opnieuw gaat aanmelden via de website.

Beveiliging gegevens

Wij maken voor de beveiliging van door ons verwerkte gegevens gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot deze gegevens. Om uw aanvraag, voor bijvoorbeeld een brochure of een proefrit te kunnen behandelen, hebben wij een aantal persoonlijke gegevens van u nodig. Deze gegevens worden door ons ontvangen en verwerkt. Deze gegevens gebruiken wij om de door u gevraagde diensten aan u te kunnen verlenen. Tevens kunnen wij deze gegevens gebruiken om u te informeren over producten en diensten van onszelf en evenementen, op basis van uw persoonlijke voorkeur zorgvuldig geselecteerde derden. Daarnaast kunnen wij om u zo snel, goed en uitgebreid mogelijk te informeren de door u verstrekte persoonsgegevens verstrekken aan de Driessen-dealer bij u in de buurt. Hierdoor is het mogelijk dat de Driessen-dealer bij u in de buurt u zal informeren over producten en diensten die interessant voor u zouden kunnen zijn. Uw persoonsgegevens zijn ten tijde van het contact met een Driessen-dealer binnen De Driessen Autogroep organisatie verzameld. De Driessen Autogroep gebruikt uw persoonsgegevens voor het toezenden van informatie over producten en diensten die interessant voor u zouden kunnen zijn. Indien u geen prijs stelt op deze informatie, kunt u ons dat laten weten door gebruik te maken van het contactformulier op deze website.

Of stuur uw bericht naar:
Driessen Autogroep
Pietersbergweg 29
t.a.v. Afdeling TQM
Postbus 1250
5602 BG Eindhoven

Clickgedrag

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest opgevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van onze website en onze dienstverlening te optimaliseren. Deze statistieken worden niet met derden gedeeld en worden gebruikt om trends te voorspellen en resultaten van online marketing campagnes te meten. 

Wijzigingen

De Driessen Autogroep behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement. Check daarom regelmatig het Privacy Statement voor een update. 

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over ons privacybeleid, neemt u dan contact op met:

Driessen Autogroep
Pietersbergweg 29
t.a.v. Afdeling TQM
Postbus 1250
5602 BG Eindhoven

Of maak gebruik van het contactformulier op de website.