Driven by you.

Over de Driessen Autogroep

De Driessen Autogroep is een vooruitstrevend en onderscheidend automotive concern uit Brabant. Landelijk behoort de groep tot de top 20 van grootste automotive concerns. De nieuwe divisie "Driessen E-mobility" past precies in onze ambitie. Particuliere en zakelijke klanten verder helpen met innovatieve en duurzame mobiliteitsoplossingen. Driessen E-mobility biedt van alle universele merken elektrische voertuigen aan en is daarmee een krachtige aanvulling op onze totale dienstverlening.  

Gerenommeerd familiebedrijf

Behalve een gerenommeerde organisatie is de Driessen Autogroep een écht familiebedrijf. Een concern waar de positieve energie de boventoon voert. Waar we trots zijn op onze mensen, onze prestaties en waar onze mensen hart voor de zaak hebben en oog voor waardering. Maar vooral, waar iedereen een passie heeft voor auto's en mobiliteit in welke vorm dan ook.

Sterke bundeling van diensten

De Driessen Autogroep vormt een sterke bundeling van dienstverlening in de automotive branche voor zowel de particuliere klant (het Driessen Mobiliteit Center), als de zakelijke klant met Driessen Autolease. Bij Driessen E-mobility vindt u alle merken elektrische koop- en lease voertuigen.

Met ruim 150  medewerkers vertegenwoordigt de Driessen Autogroep officiële dealerschappen van Maserati en Mitsubishi. Daarnaast zijn wij erkend reparateur van de merken Cadillac, Chevrolet, Corvette en Saab. Als klant kunt u bij ons terecht voor zowel de verkoop van nieuwe auto’s en occasions, als voor het onderhoud en reparatie van auto’s. Daarnaast maken Driessen Autoschade, (ons erkende schadeherstelbedrijf), Driessen Autoverhuur, Driessen Occasion Center, Driessen Car Cleaning en de universele leasemaatschappij Driessen Autolease deel uit van de Driessen Autogroep.

Optimale service en klanttevredenheid

Met behulp van onze enthousiaste, klantvriendelijke en competente medewerkers streven wij dagelijks naar een optimaal serviceniveau op alle afdelingen binnen ons bedrijf. Als klant staat u daarbij altijd centraal, want een tevreden klant is onze motor. En goed om te weten; de Driessen E-mobility adviseurs zijn IBKI-gecertificeerd. 

Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt. Met ons One-Stop-Shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Dat betekent alle diensten onder één dak. Zo zijn wij u optimaal van dienst en bieden wij de service die u van ons mag verwachten. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

 

Francois DriessenIn Sint-Oedenrode gestart en gegroeid naar één van de grotere en meest toonaangevende autobedrijven in Nederland. De heer André Driessen begon zijn bedrijf in 1964 in Sint-Oedenrode. Anno 2021 zijn wij een sterk en solide familiebedrijf en zijn wij al meer dan 50 jaar een toonaangevende naam in Eindhoven. In de jaren ’70 voerde de Driessen Autogroep als één van de eersten het merk Simca. Simca was destijds het op één na grootste merk op de Nederlandse automarkt. De heer André Driessen zorgde voor een snelle groei van zijn bedrijf met een breed scala aan merken als Chrysler, Dodge, Plymouth en Jeep. Vanuit deze positie is de concentratie in en rond Eindhoven steeds meer toegenomen Na een aantal overnames kende de organisatie een gigantische groei.

Nadat de heer André Driessen het bedrijf heeft groot gebracht, staat sinds 2000 de tweede generatie aan het roer onder leiding van François Driessen. François streeft naar kwaliteit, samenhorigheid en bouwt succesvol verder op de fundering die zijn vader André met de Driessen Autogroep heeft gelegd. De Driessen Autogroep vormt een sterke bundeling van dienstverlening in de automobielsector.

De Driessen Autogroep behoort tot de top twintig grotere landelijke autoconcerns, met ruim 150 medewerkers in dienst, vertegenwoordigt de Driessen Autogroep drie officiële dealermerken (Alfa Romeo, Maserati en Mitsubishi) en verschillende universele diensten zoals o.a. het erkende schadeherstelbedrijf "Driessen Autoschade" en de universele leasemaatschappij "Driessen Autolease". 

 

Tevens behoort het "Driessen Mobiliteit Center" met diensten als autoverhuur en Professionele autoreiniging tot de groep.

De Driessen Autogroep is actief in een wereld die snel verandert. Daarbij spelen wij in op de veranderende behoeften en wensen van onze klanten. Het bezit wordt daarin van minder belang dan het gebruik. Zorgeloos rijden begint bij de Driessen Autogroep. De groep biedt:

Oranje-vinkje.png Vooraanstaande merken en modellen
Oranje-vinkje.png Universele diensten en leasevormen

Onze universele leasemaatschappij “Driessen Autolease“ luistert naar alles wat de klant beweegt en vertaalt dit naar adviezen, oplossingen en comfort. Alle verplaatsingen hebben invloed op onze leefomgeving, waarbij die op verschillende manieren ingevuld worden. Er is een groeiend maatschappelijk bewustzijn op het gebied van duurzaamheid, connectiviteit, digitalisering, sharing en flexibiliteit. Wij bieden daarom een breed scala van mobiliteitsoplossingen aan en wij doen dat op een persoonlijke, eenvoudige en snelle wijze. Mobiliteit die ontzorgt en relevant is, is van essentieel belang.

Alle producten en diensten onder één dak binnen ons familiebedrijf. Ontzorgen in mobiliteit begint Driessen Autogroep. Wij zijn betrokken met uw wensen en behoeften. Met ons “One- Stop-Shop” principe bieden wij diverse flexibele, duurzame en relevante oplossingen aan die eenvoudig in te zetten zijn. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Kernwaardes als innovatie, digitalisering en connectiviteit spelen daarin een grote rol. Onze mensen maken daarbij het verschil. Dát is typisch Driessen. Professioneel en toch persoonlijk. Gedreven door onze passie, gedreven door u. Dat zijn wij, de Driessen Autogroep. Driven by you.

 

Driessen Autogroep, al meer dan 50 jaar in beweging!

De Driessen Autogroep bestaat al meer dan 50 jaar, en daar zijn we trots op. We zijn dan ook al meer dan 50 jaar in beweging, vooruitstrevend en innovatief. Groot geworden door klein te blijven. Altijd met u als klant centraal. 

Meer over de Driessen Autogroep

Wilt u meer weten over de Driessen Autogroep? Lees dan hier meer over ons of neem contact met ons op.

Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg bent. Met ons one-stop-shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Dat betekent alle diensten onder één dak. Zo zijn wij u optimaal van dienst en bieden wij de service die u van ons verwacht. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.