Driven by you.
Driven by you.

Driven by you

Mobiliteitsoplossingen op maat.

In Sint-Oedenrode gestart en gegroeid naar één van de grotere en meest toon- aangevende autobedrijven in Nederland. De heer André Driessen begon zijn bedrijf in 1964 in Sint-Oedenrode. Anno 2021 zijn wij een sterk en solide familiebedrijf en zijn wij al meer dan 50 jaar een toonaangevende naam in Eindhoven. In de jaren ’70 voerde de Driessen Autogroep als één van de eersten het merk Simca. Simca was destijds het op één na grootste merk op de Nederlandse automarkt. De heer André Driessen zorgde voor een snelle groei van zijn bedrijf met een breed scala aan merken als Chrysler, Dodge, Plymouth en Jeep. Vanuit deze positie is de concentratie in en rond Eindhoven gaan toenemen. Na een aantal overnames kende de organisatie een gigantische groei. Nadat de heer André Driessen het bedrijf heeft groot gebracht, staat sinds 2000 de tweede generatie aan het roer onder leiding van François Driessen. François streeft naar kwaliteit, samenhorigheid en bouwt succesvol verder op de fundering die zijn vader André met de Driessen Autogroep heeft gelegd.

De Driessen Autogroep vormt een sterke bundeling van dienstverlening in de automobielsector. De Driessen Autogroep behoord tot de top twintig grotere landelijke autoconcerns, met 270 medewerkers in dienst, vertegenwoordigt de Driessen Autogroep zes officiële dealermerken (Alfa Romeo, Citroën, DS, Maserati, Mitsubishi en Opel ) en verschillende universele diensten zoals o.a. het erkende schadeherstelbedrijf ‘Driessen Autoschade’ en de universele leasemaatschappij ‘Driessen Autolease; welke qua branding onder het “ Driessen Business Center “valt ’. Tevens behoort het ‘Driessen Mobiliteit Center' met diensten als Autoverhuur en Professionele autoreiniging tot de groep.

De Driessen Autogroep is actief in een wereld die snel verandert. Daarbij spelen wij in op de veranderende behoeften en wensen van de klant. Het bezit wordt daarin van minder belang dan het gebruik. Zorgeloos rijden begint bij de Driessen Autogroep. Vooraanstaande merken, modellen, universele diensten en leasevormen biedt de groep. Met een universele leasemaatschappij: “Driessen Autolease “ die luistert naar alles wat de klant beweegt en dit vertaalt naar adviezen, oplossingen en comfort. Alle verplaatsingen hebben invloed op onze leefomgeving waarbij die op verschillende manieren ingevuld worden. Er is een groeiend maatschappelijk bewustzijn op gebied van duurzaamheid, connectiviteit, digitalisering, sharing en flexibiliteit. Wij bieden daarom een breed scala van mobiliteitsoplossingen aan en wij doen dat op een persoonlijke, eenvoudige en snelle wijze. Mobiliteit die ontzorgt en relevant is, is van essentieel belang.

Alle producten en diensten onder één dak binnen ons familiebedrijf. Ontzorgen in mobiliteit begint hier. Wij zijn betrokken met uw wensen en behoeften. Met ons “One- Stop-Shop” principe bieden wij diverse flexibele, duurzame en relevante oplossingen aan die eenvoudig ingezet kunnen worden. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Kernwaardes als innovatie, digitalisering en connectiviteit spelen daarin een grote rol. Onze mensen maken daarbij het verschil. Dát is typisch Driessen. Professioneel en toch persoonlijk. Gedreven door onze passie, gedreven door u. Dat zijn wij, de Driessen Autogroep. Driven by you.

FD2.jpg

Francois Driessen
Driessen Autogroep, al meer dan 50 jaar in beweging!

De Driessen Autogroep bestaat al meer dan 50 jaar, en daar zijn we trots op. We zijn dan ook al meer dan 50 jaar in beweging, vooruitstrevend en innovatief. Groot geworden door klein te blijven. Altijd met u als klant centraal.