Driven by you.
Driven by you.

Driven by you

Mobiliteitsoplossingen op maat.

Wat begon als een jongensdroom in Sint-Oedenrode groeide uit naar een van de grootste en meest toonaangevende autobedrijven in Nederland. André Driessen begon zijn bedrijf in 1964 in Sint-Oedenrode. Anno 2019 zijn wij een sterk en solide familiebedrijf en zijn wij al meer dan 55 jaar een toonaangevende naam in Eindhoven. In de jaren ’70 voerde de Driessen Autogroep als een van de eersten het merk Simca. Simca was destijds het op één na grootste merk op de Nederlandse automarkt. André Driessen zorgde voor een snelle groei van zijn bedrijf met een breed scala aan merken als Chrysler, Dodge, Plymouth en Jeep. Na een aantal overnames kende de organisatie een gigantische groei. Vanuit deze positie is de concentratie in en rond Eindhoven gaan toenemen. Nadat André Driessen na jarenlange toewijding het bedrijf heeft groot gebracht, staat sinds 2000 de tweede generatie aan het roer onder leiding van François Driessen.

François streeft naar kwaliteit, samenhorigheid en bouwt succesvol verder op de fundering die zijn vader André met de Driessen Autogroep heeft gelegd. Anno 2019 hebben wij een sterk merkenportfolio van maar liefst negen vooruitstrevende merken en bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen voor zowel de zakelijke- als particuliere klant. Laagdrempeligheid, transparantie, no-nonsens en hoogstaande service & dienstverlening vormen de belangrijkste speerpunten binnen onze organisatie. En dat altijd met u als klant centraal. Het kenmerkt en drijft ons, al meer dan 50 jaar! En daar zijn we trots op. Zorgeloos rijden begint hier. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

FD2.jpg

Francois Driessen
Driessen Autogroep, al meer dan 50 jaar in beweging!

De Driessen Autogroep bestaat al meer dan 50 jaar, en daar zijn we trots op. We zijn dan ook al meer dan 50 jaar in beweging, vooruitstrevend en innovatief. Groot geworden door klein te blijven. Altijd met u als klant centraal.