Driven by you.

Werken bij de Driessen Autogroep

Heb je een passie voor auto's en wil je graag werken bij één van de grootste automotive bedrijven van Nederland? Dan is dit jouw plek! Solliciteer daarom direct en versterk ons team. Bij de Driessen Autogroep zijn we altijd opzoek naar kennis en kunde. Professionals binnen de branche, dat is wat we willen. Zelfontplooiing en samen vooruit. De Driessen Autogroep gelooft in talent. Binnen onze groeiende en dynamische organisatie kun jij je expertise laten zien. Ben jij ambitieus, gemotiveerd en een échte doorzetter? Dan geloven wij in jou en zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer daarom direct en versterk ons team.

De Driessen Autogroep hecht veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en geeft je daarom overal en onbeperkt toegang tot 100+ online trainingen van GoodHabitz. In onze eigen Driessen College kan jij starten aan jouw Persoonlijke Actieplan!

Groot geworden door klein te beginnen

De Driessen Autogroep is een solide en sterk familiebedrijf. Groot geworden door klein te beginnen. We groeien hard, en dat betekent dat we nieuwe collega's nodig hebben. We hebben veel nieuwe en leuke ideeën, die we zonder jou nooit kunnen realiseren. De Driessen Autogroep biedt zelfstandige functies, met hoge verantwoordelijkheid en met prima salariëring en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Meer weten over de Driessen Autogroep? Klik hier