Driven by you.

OPEL CASCADA, grensverleggend cabriorijden

De Opel Cascada is gemaakt voor dagelijks gebruik maar ziet er alles behalve doorsnee uit. Perfect voor de zonnige dagen maar geschikt voor alle weersomstandigheden. Het softtop dak komt binnen 17 seconde naar beneden. Komt er onverwachts toch een bui dan is het dak ook binnen 97 seconden gesloten. Dankzij speciale isolatie heb je het zelfs in de meest koude winters lekker warm.

Voordelen Opel cascada

  • Uniek 3-laags stoffen dak
  • Dak kan rijdend tot 50 km/u  ingevouwen worden. 
  • Vier zitplaatsen
  • Zwart lederen AGR sportstoelen
  • Intelligente verlichting

Opel Cascada kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Opel Cascada? Dan bent u bij Driessen Opel aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een Opel Cascada die bij u past.

Bekijk de Opel Cascada voorraad.

ONTDEK MEER OVER DE OPEL CASCADA

Volop GENIETEN

Met zijn atletische profiel, zelfverzekerde uitstraling en opvallende achterlichten maakt deze cabrio overal een onuitwisbare indruk. En dankzij de dakconstructie kunt u in elk seizoen genieten van de vrijheid van rijden met open dak.

Gevoel van PERFECTIE

Het interieur blinkt uit door hoogwaardige materialen en diverse aantrekkelijke opties. Van de luxe Morrocana-bekleding op het dashboard tot de optionele lederen bekleding opties.

Elektrische gordelaanreikers

Soft-top te openen tot 50 km/h

Ruime bagageruimte (380-750 liter)

Opel Cascada cabrio

MyOpel tilt het serviceniveau voor de Opelrijder naar een niveau hoger. Exclusiviteit voor wie Opel rijdt. Voordeel, speciaal voor u en uw Opel. Ontdek de vele voordelen!

MyOpelJumbotron.jpg

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 99. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.