Driven by you.
Driven by you.

   ACTIES VAN DE 

NISSAN X-TRAIL

NISSAN X-TRAIL, voor de avontuurlijke familie

Deel het plezier van alle avonturen die het leven brengt, in een grotere en krachtiger vormgegeven crossover die alles heeft om er volop voor te gaan: een gespierde, strakke styling, de allernieuwste technologie om de controle stevig in handen te houden, en zeeën van ruimte, comfort en flexibiliteit om samen met de kinderen te genieten van uitstapjes vol actie. De Nissan X-Trail: gebouwd voor het gezinsleven.

Nissan X-trail kopen?
Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Nissan X-trail? Dan bent u bij Driessen Nissan aan het juiste adres. Bij ons kunt u een Nissan X-trail volledig naar wens samenstellen! Vragen? Neem dan direct contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag. 

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

nummerplaat.jpg

GRATIS TAXATIE SNEL EN EENVOUDIG


Laat eenvoudig bepalen wat de inruilwaarde is van uw huidige auto. U ontvangt een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

BEREKEN UW INRUILWAARDE


ONTDEK MEER over de nieuwe Nissan X-Trail

Duidelijk AANWEZIG

De vernieuwde Nissan X-Trail is een indrukwekkende 4x4 met een superieur uiterlijk. Deze intelligente Nissan X-Trail is voorzien van een adaptieve front-grille, afhankelijk van de motortemperatuur. Dit en vele andere ingenieuze opties maken de Nissan X-Trail een moderne SUV.

FRIS & MODERN

Het interieur van de nieuwe Nissan X-Trail is comfortabel, hoogwaardig en strak. Dit allen geeft een gevoel van rust voor u én de passagiers. optioneel kunt u 7 personen kwijt in de ruime Nissan X-Trail. Dankzij het grote panoramische dak wordt het gevoel van ruimte nóg uitgebreider. 

Intuïtieve 4x4-rijmogelijkheden

Enorme laadruimte

Handige stoeprand camera

PROEFRIT MAKEN in een Nissan X-Trail?

Benieuwd hoe een Nissan X-Trail rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Nissan X-Trail ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit   Download de brochure

HET IS MEER DAN EEN AUTO – HET IS EEN BELOFTE

Als hij dan eindelijk op uw oprit staat... dan begint het avontuur pas! Wij willen dat u tevreden bent, zelfverzekerd achter het stuur zit en de volgende keer gewoon weer voor een Nissan kiest. Wij leveren een aantal diensten en nazorg die wij de Nissan Klantbelofte noemen om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent en dat nog vele jaren blijft.

Nissan-customer-promise-jpg-ximg-l_6_m-smart.jpg 

ALTIJD AAN UW ZIJDE

  • Gratis vervangende auto
  • Gratis video voor voertuigconditiecheck
  • Serviceprijsvergelijking
  • Altijd pechhulp onderweg
  • Wij staan voor u klaar 

Ontdek de Nissan klantbelofte

Driessen Nissan
VRAGEN? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 22. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

BEZOEK VESTIGING      STUUR EEN E-MAIL