Driven by you.
Driven by you.
Citroën Jumper

De Citroën Jumper is geschikt om zeer grote hoeveelheden te kunnen vervoeren. De Jumper is leverbaar in een groot aantal uitvoeringen en lengtes. De Jumper is een echte werkpartner, functioneel, veilig en zuinig in gebruik.

Ontdek meer over de Citroën Jumper

CITROËN JUMPER, robuust en betrouwbaar

De Citroën Jumper is leverbaar in een groot aantal uitvoeringen en lengtes. De nieuwe Jumper is robuust en onverwoestbaar. U krijgt meer comfort, design en nuttige technologie. De efficiënte Citroën Jumper bedrijfswagen heeft een riante laadruimte en is modern en bijzonder functioneel. De Citroën Jumper  is bovendien veilig en zuinig in gebruik.

Citroën Jumper kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Citroën Jumper? Dan bent u bij Driessen Citroën aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Citroën Jumper die bij u past.

Bekijk Citroën Jumper voorraad.

Bent u geïnteresseerd in dit model, maar komt u liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

PROEFRIT MAKEN in een Citroën Jumper?

Benieuwd hoe een Citroën Jumper rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Citroën Jumper ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit   Download de brochure


Ontdek meer over de Citroën Jumper

Dé koning des RUIMTE

Comfortabel EFFIËNT

De Citroën Jumper beschikt over een laadruimte van 17 kubieke meter. Dit behoort tot de top in het segment. De schuifdeuren kunnen openen tot een hoek van maximaal 270°, zo kunt u gemakkelijk in- en uitladen. Verder kunt gemakkelijk naar de laadruimte dankzij twéé schuifdeuren die een grote opening bieden. De Citroën Jumper is van alle gemakken voorzien en zorgt voor ideale werkomstandigheden.

De cabine van de Citroën Jumper is efficiënt ingericht zodat u met al het gemak aan de slag kunt. de handige opbergmogelijkheden voorzien een geordende werkplek. Tevens is er een achteruitrijcamera aanwezig die duidelijk aangeeft hoe ver u van uw obstakel verwijdert bent. De Citroën Jumper is leverbaar met een breed scala aan veiligheidstechnologiën zoals Lane Departure Warning.

Wegklapbaar bureaublad

13 opbergmogelijkheden

Optimaal rijcomfort

Rijd een Citroën Jumper met de service van Driessen Citroën

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Citroën Jumper bent u bij Driessen Citroën aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Citroën Jumper. Driessen gaat verder. Bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond hebben wij jarenlange kennis van dit iconische Franse merk. Uw Citroën Jumper is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

VRAGEN? WIJ STAAN VOOR U KLAAR.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Driessen Citroën Eindhoven