Driven by you.
Driven by you.

   ACTIES VAN DE 

SUZUKI IGNIS

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

De nieuwe SUZUKI IGNIS

Terug van weggeweest, de Suzuki Ignis. Gepresenteerd op de Autosalon van Parijs en nu in onze showroom! De Ignis is een zeer zuinig model dit door het ultralichte chasis en de innovatieve brandstof besparende technologie. Onder de kap ligt een blok wat we al kennen van de Baleno; een sterke 90 pk 1.2 DualJet viercilinder. Deze compacte vijfdeurs is optioneel leverbaar met vierwielaandrijving (op sommige versies) en een gerobotiseerde handbak. In de Ignis zitten elementen verwerkt die te herkennen zijn in huidge modellen zoals de Swift. 

Design; STOER, KLEURRIJK EN EIGENZINNIG

De Ignis is een hedendaagse design-icoon. Het design heeft strakke lijnen maar ook juist een outdoor-stijl. Dit is gecombineerd met details uit het verleden! Wat zorgt voor een mordern design met retro-elementen. Veel aandacht is besteed aan de kleurrijke details. Dit zie je ook terug in het interieur.

Comfortabel; COMPACT EN RUIM

Niet alleen de lichtste in zijn klasse, met een sterke carrosserie. Deze compacte vijfdeurs geeft je ook nog eens de keuze tussen veel been- of veel bagageruimte. Dit door de verschuifbare achterbank. Hij is compact maar toch ook verrassend ruim van binnen. Dit in combinatie met een hoge instap en hoge zitpositie zorgt voor een nu al geliefd model!

Stel uw Suzuki Ignis naar uw eigen smaak samen

De mogelijkheden om de nieuwe Suzuki Ignis naar eigen smaak samen te stellen zijn ongekend. Zo heeft u keuze uit verschillende carrosseriekleuren. Een knus of juist strak interieurthema? Maak zelf uw keuze uit de vele mogelijkheden!

Driessen Suzuki Eindhoven
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 55. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging                   Stuur een e-mail