Driven by you.

Maserati Ghibli Leasen?

Driessen Autolease presenteert in samenwerking met Driessen Maserati: Financial Lease & Full Operational Lease op de Maserati Ghibli.

Maserati Ghibli Financial Lease

Het plezier van het rijden in een exclusieve, sportieve sedan hoeft niet langer voorbehouden te blijven voor speciale gelegenheden. De Maserati Ghibli is een unieke combinatie van stijl, sportieve prestaties en rijeigenschappen en comfort, speciaal ontworpen om u iedere dag opnieuw te laten genieten van autorijden optima forma. Tijdens het ontwerpen en ontwikkelen van de nieuwe Ghibli heeft Maserati haar volledige 100-jarige ervaring ingezet op gebied van design en engineering om een unieke en zeer onderscheidende auto te lanceren. Een auto waarin autorijden een beleving wordt op gebied van zowel prestaties als luxe.

Unieke Styling met talloze mogelijkheden, dat is exclusiviteit!

Het configureren van uw Ghibli wordt een ware beleving door de talloze variaties in kleurcombinaties en materialen. Zo telt enkel het lederaanbod al 13 mogelijke configuraties. Combineer dit met 8 exterieurkleuren en er zijn reeds 104 varianten om te kiezen. Dit onderstreept nog maar eens het exclusieve karakter wat tot het DNA behoort van Maserati. In de showroom van Maserati staan onze verkoopadviseurs klaar om u te adviseren en te assisteren met selecteren van de mogelijkheden.

Maserati Fuoriserie

Mocht onverhoopt uw keuze niet beschikbaar zijn, kunnen wij middels Maserati Fuoriserie voor ons gehele gamma bijna altijd een passende oplossing creëren. Fuoriserie is de personaliseringsafdeling van Maserati waar al vele schitterende en unieke creaties zijn gerealiseerd.


MASERATI GHIBLI HYBRID
Financial Lease aanbieding

Leaseprijs: v.a. € 993,- *

Prijs per maand op basis van Financial Leasing. Geeft u de voorkeur aan een aangepaste looptijd of kilometrage? Neemt u gerust contact met ons op voor een passend voorstel.

De Ghibli is ook als Full Operational Lease beschikbaar.

MASERATI GHIBLI
Financial Lease aanbieding

Leaseprijs: v.a. € 1.468,- **

Prijs per maand op basis van Financial Leasing. Geeft u de voorkeur aan een aangepaste looptijd of kilometrage? Neemt u gerust contact met ons op voor een passend voorstel. 

De Ghibli is ook als Full Operational Lease beschikbaar.

* Het financieringsaanbod betreft een zakelijke financiering via Maserati Financial Services, handelsnaam van FCA Capital Nederland B.V. (AFM vergunningnummer 12013694). De catalogusprijs van de Maserati Hybrid bedraagt €99.282,- incl. BTW/BPM. Financieringsvoorstel op basis van verkoopprijs excl. BTW/incl BPM € 85.086,-, looptijd 60 maanden. Met een aanbetaling van €20.500,- en een slottermijn van € 19.856,-. Informeer bij uw Maserati-dealer naar de actieperiode, de voorwaarden en een offerte. Maserati Financial Services behoudt zich het recht voor om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

** Het financieringsaanbod betreft een zakelijke financiering via Maserati Financial Services, handelsnaam van FCA Capital Nederland B.V. (AFM vergunningnummer 12013694). De catalogusprijs van de Maserati Benzine V6 AT bedraagt € 138.654 incl. BTW/BPM. Financieringsvoorstel op basis van verkoopprijs excl. BTW/incl BPM €122.337,-, looptijd 60 maanden. Met een aanbetaling van € 28.000,- en een slottermijn van € 27.731,-. Informeer bij uw Maserati-dealer naar de actieperiode, de voorwaarden en een offerte. Maserati Financial Services behoudt zich het recht voor om de actie zonder opgaaf van reden te wijzigen of te beëindigen. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden.

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kan? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseur informeert en adviseert u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige Maserati.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging

Driessen Maserati Eindhoven