Driven by you.

Maserati Ghibli Leasen?

Driessen Autolease presenteert in samenwerking met Driessen Maserati: Financial Lease & Full Operational Lease op de Maserati Ghibli.

Maserati Ghibli Full Operational Lease

Het plezier van het rijden in een exclusieve, sportieve sedan hoeft niet langer voorbehouden te blijven voor speciale gelegenheden. De Maserati Ghibli is een unieke combinatie van stijl, sportieve prestaties en rijeigenschappen en comfort, speciaal ontworpen om u iedere dag opnieuw te laten genieten van autorijden optima forma.

Unieke Styling met talloze mogelijkheden, dat is exclusiviteit!

Het configureren van uw Ghibli wordt een ware beleving door de talloze variaties in kleurcombinaties en materialen. Zo telt enkel het lederaanbod al 13 mogelijke configuraties. Combineer dit met 8 exterieurkleuren en er zijn reeds 104 varianten om te kiezen. Dit onderstreept nog maar eens het exclusieve karakter wat tot het DNA behoort van Maserati. In de showroom van Maserati staan onze verkoopadviseurs klaar om u te adviseren en te assisteren met selecteren van de mogelijkheden.

Maserati Fuoriserie

Mocht onverhoopt uw keuze niet beschikbaar zijn, kunnen wij middels Maserati Fuoriserie voor ons gehele gamma bijna altijd een passende oplossing creëren. Fuoriserie is de personaliseringsafdeling van Maserati waar al vele schitterende en unieke creaties zijn gerealiseerd.


MASERATI GHIBLI
Full Operational Lease Aanbieding

Leaseprijs: v.a. € 1.329,-

Prijs per maand Op basis van Full Operational Leasing. Prijs op basis van 60 maanden met een jaarkilometrage van 20.000km. 

Geeft u de voorkeur aan een benzine-uitvoering of een aangepaste looptijd of kilometrage? Neemt u gerust contact met ons op voor een passend voorstel.

De Ghibli is ook als Financial Lease beschikbaar

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kan? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseur informeert en adviseert u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige Maserati.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging

Driessen Maserati Eindhoven