Driven by you.

Maserati Ghibli Leasen?

Driessen Autolease presenteert in samenwerking met Driessen Maserati: Financial Lease & Full Operational Lease op de Maserati Ghibli.

Maserati Ghibli Lease

Onderscheidend, succesvol, krachtig maar ook smaakvol, elegant en gedistingeerd. Herkent u zichzelf en uw bedrijf in deze kenmerken? Hoe fraai zou het zijn wanneer uw mobiliteitskeuze daar naadloos op aansluit? Driessen Autolease presenteert in samenwerking met Driessen Maserati: Financial Lease & Full Operational Lease.

Een compleet dienstenpakket, gesneden als een Italiaans maatpak en volledig afgestemd op uw wensen en de nieuwe Maserati Ghibli. Deze nieuwkomer in het luxe zakensegment heeft haar positie inmiddels veroverd. Een uiterst aantrekkelijk alternatief op de massa voor de ondernemer / manager die zich op een positieve wijze wenst te onderscheiden. Voor meer informatie over onze modellen of het aanbod heeft u de mogelijkheid een aanvraag in te dienen voor een offerte of een proefrit.

Ons aanbod
AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kan? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseur informeert en adviseert u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige Maserati.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging

Driessen Maserati Eindhoven