Driven by you.

fully charged

compleet in E-mobility:
• aanbod van alle automerken
• laadoplossingen
• alle vormen lease en financieren
• verzekeringen

Welkom bij Driessen E-mobility

Driessen E-mobility is onze universele E-mobiliteitsoplossing. In onze E-mobility vestiging in Eindhoven vindt u een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte elektrische aangedreven voertuigen; koop en private lease.

Wordt u liever persoonlijk geholpen? Kom dan langs bij Driessen E-mobility. Onze IBKI-gecertificeerde specialisten adviseren u over elektrische voertuigen. Maar ze informeren u ook over maatwerk laadoplossingen, laadinfrastructuur en batterijopslag.

Heeft u daarnaast behoefte aan een financiering en wilt u profiteren van onze aantrekkelijke verzekeringen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kortom, Driessen E-mobility is het kenniscentrum waar onze specialisten klaarstaan voor alles op het gebied van duurzame en elektrische mobiliteitsoplossingen.

Openingstijden

Showroom
U bent van harte welkom in onze showroom.

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur
Zondag zijn wij gesloten.

Contactgegevens

Driessen E-mobility
Vaalserbergweg 315
5628 CH Eindhoven
Tel. 040 – 26 46 540

Stuur een e-mail
» Routebeschrijving

Wegwerkzaamheden Marathonloop Eindhoven

Vanaf medio juli 2023 tot juni 2024 vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Marathonloop en de Anthony Fokkerweg in Eindhoven. Onze vestigingen blijven bereikbaar gedurende de werkzaamheden. Wel kan de verkeersdoorstroom belemmerd worden en kan er sprake zijn van omleidingen. Als u vanuit de richting A2/N2 komt, adviseren wij u om te rijden via de A50 afrit Ekkersrijt (6).

Bekijk de planning van de werkzaamheden.

Driessen E-mobility voor alle universele e-mobiliteitsoplossingen.

Driessen E-mobility in Eindhoven is dé dealer van E-mobiliteitsoplossingen in Eindhoven en omstreken. Driessen E-mobility is gevestigd in de Autowijk Eindhoven van stadsdeel Woensel-Noord. Driessen E-mobility verzorgt de verkoop en lease van elektrische mobiliteitsoplossingen. Nieuw of gebruikt; U vindt dus altijd wel een E-mobiliteitsoplossing die bij u past. Denk hierbij aan:

  • E-voertuigen
  • E-occasions
  • E-Private Lease
  • E-bikes
  • Laadinfrastructuur
  • Zonnepanelen

Alle service onder 1 dak
Voor het aanschaffen van een nieuwe elektrische auto, een goed onderhouden elektrische occasion, private lease, financiering en verzekering en meer komt u naar Driessen E-mobility. Met ons one-stop-shop principe staan wij voor al uw mobiliteitswensen klaar.

Wilt u een afspraak maken voor een proefrit in een nieuwe of gebruikte elektrische auto of wilt u een afspraak maken voor het onderhoud aan uw auto? Neem dan gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze vestiging in Eindhoven. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag. Altijd persoonlijk en altijd met een lach. 


Wij heten u van harte welkom!

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 40. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.