Driven by you.
U heeft schade opgelopen ... wat nu?

Het is natuurlijk niet te hopen dat het u ooit overkomt, maar autoschade is helaas niet altijd te voorkomen. Autoschade oplopen is ontzettend vervelend. Of het nu een aanrijding in het verkeer is of inbraak in uw auto. Op dat moment kunt u hulp goed gebruiken. De juiste afhandeling daarbij is wel zo fijn.

Eén telefoontje naar onze receptie is voldoende voor de afhandeling met uw verzekeraar, vakkundig herstel en gratis vervangend vervoer tijdens reparatie. Het team van Driessen Autoschade, bestaande uit 40 vakmensen, heeft in geval van schade slechts één doel voor ogen: het snel en vakkundig ­afhandelen van uw schade. U behoudt daarbij de fabrieks- en waardegarantie op uw auto. Om u een optimale service én een zo kort mogelijke hersteltijd te bieden heeft Driessen Autoschade alle faciliteiten voor gecompliceerde reparaties zelf in huis.

Daarom gaat u naar Driessen Autoschade:

  • Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
  • 2x de Alphabet A+ Award voor kwaliteit en de hoogste landelijke klanttevredenheid
  • Gespecialiseerd in het schadeherstel van alle automerken
  • Gratis vervangend vervoer
  • Samenwerking met verschillende merkdealers
  • U behoudt fabrieks- en waardegarantie op uw auto na onze service
  • FOCWA Eurogarant erkenning
  • ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd
  • Service met een glimlach
Driessen Autoschade, bij de top schadebedrijven in Nederland!

Driessen Autoschade is onderdeel van de Driessen Autogroep en is gespecialiseerd in schadeherstel van alle automerken. Daarbij is Driessen Autoschade een schadeherstelbedrijf met FOCWA Eurogarant erkenning. Hierdoor behoort Driessen Autoschade tot de top schadeherstelbedrijven in Nederland. Wij zijn aangesloten bij bijna alle grote verzekeringsmaatschappijen, waardoor u bij ons altijd terecht kunt voor kleine en grote schades.

Wist u dat..?
Onlangs hebben wij voor de 2e keer de Alphabet A+ Award gewonnen voor de door ons geleverde kwaliteit en de landelijk hoogste klanttevredenheid!

Door onze sterke samenwerking met verschillende merkdealers in Eindhoven zijn wij door diverse importeurs geselecteerd om erkend schadeherstel uit te voeren onder voortdurende ondersteuning van de dealer. Om u een optimale service en een zo kort mogelijke hersteltijd te bieden, heeft Driessen Autoschade alle faciliteiten voor gecompliceerde reparaties zelf in huis. Driessen Autoschade is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd volgens de branchenorm van schadeherstellers.

Het team van Driessen Autoschade, bestaande uit ruim 40 vakmensen, slechts één doel voor ogen: het snel en vakkundig afhandelen van uw schade. Na een aanrijding is één telefoontje met onze receptie (040 - 264 65 86) voldoende voor de afwikkeling met uw verzekeraar, een vakkundig herstel en gratis vervangende auto tijdens de reparatie. Dit geldt voor alle merken personenenauto’s én bedrijfswagens (vervangende bedrijfswagen beschikbaar). U behoudt daarbij de fabrieks- en waardegarantie op uw auto.

Driessen Keurmerk

autoschade eindhoven
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Autoschade is natuurlijk erg vervelend. Een goede afhandeling zonder zorgen daarbij is wel zo fijn. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging. Onze adviseurs kunnen u uitgebreid informeren en helpen. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 85.
Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging               Stuur een e-mail