Driven by you.

Professionele carwash

Uw auto weer in nieuwstaat. 
Wij maken het waar!

Car Cleaning

Driessen Car Cleaning is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van uw auto en is dé expert op gebied van professionele car cleaning in Eindhoven. Uw auto poetsen, wassen of polijsten? Ons autopoetsbedrijf gaat een stap verder om uw auto schoon te maken. We maken uw auto weer als nieuw!

Specialist in auto reiniging

Professionals van Driessen Car Cleaning brengen uw auto weer in showroom staat! Als specialist op gebied van auto reiniging garanderen wij u enkel de beste zorg voor uw auto. Een schone auto waarin u gezien mag worden.

Uw interieur en exterieur van uw auto grondig reinigen? Een behandeling bij ons autopoetsbedrijf geeft nieuwe glans aan het interieur en exterieur van uw auto. Hiermee ziet uw auto er beter uit, en behoudt deze zijn waarde. Kortom, zo heeft uw langer plezier van uw auto. Wij helpen u graag. Driven by you.

Professionele carwash en autopoetsbedrijf in Eindhoven.

Driessen Car Cleaning is een professioneel autopoetsbedrijf in de regio Eindhoven en Zuidoost-Brabant voor een professionele car wash. Uw auto poetsen, wassen of polijsten? Ons autopoetsbedrijf gaat een stap verder om uw auto schoon te maken. Voor het reinigen van uw interieur, zoals uw autobekleding reinigen, of exterieur bent u bij Driessen Car Cleaning aan het juiste adres. Wij bieden leerbehandeling, ozonbehandeling, waxoyl behandeling en protech behandeling voor zowel nieuwe als gebruikte auto's. Wij staan garant voor een schitterend resultaat en een lange duurzaamheid. Kortom; wij brengen uw auto weer in showroom staat! 

Driessen Car Cleaning is een professioneel autopoetsbedrijf en heeft jarenlange ervaring in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Nieuwe en gebruikte auto's reconditioneren wij op een vakkundige manier. Deze reconditionering houdt een totale reiniging in van de auto. De auto krijgt een complete schoonheidsbehandeling, zowel van binnen als van buiten. Uw auto wordt van buiten gewassen en gepolijst en optioneel in de was gezet. De lak krijgt een effectieve en spectaculaire hoogglans beschermlaag. Het interieur wordt professioneel gereinigd en vlekken op de bekleding worden waar mogelijk verwijderd.

Professionals van Driessen Car Cleaning brengen uw auto weer in showroom staat! Als specialist op gebied van auto reiniging garanderen wij u enkel de beste zorg voor uw auto. Een schone auto waarin u gezien mag worden.

Bij Driessen Car Cleaning bekijken we uw auto door verschillende ogen, van vakspecialisten tot de warme blik van de echte autoliefhebbers. Vakmanschap en passie vertalen wij in kwaliteit. Daarom gaan wij nét dat beetje verder. Daar kan geen wasstraat tegenop.

Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg bent. Met ons one-stop-shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Dat betekent alle diensten onder één dak. Zo zijn wij u optimaal van dienst en bieden wij de service die u van ons verwacht. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.