Driven by you.

VERTEGENWOORDIGING DRIESSEN MITSUBISHI ONDER BOCHANE VERDER

De autobranche verandert in een hoog tempo. Dit dwingt ons om op een andere manier naar de markt te kijken, leert ons veranderen en om keuzes te maken.

Consolidatie dealerlandschap

Er vindt al geruime tijd een consolidatie plaats in het dealerlandschap. Als gevolg hiervan heeft de Driessen Autogroep besloten haar dealeractiviteiten enigszins af te bouwen en te gaan investeren in nieuwe mobiliteit.

Overdracht activiteiten Driessen Mitsubishi aan de Bochane Groep

Op korte termijn, namelijk op 1 november 2023 worden onze Mitsubishi activiteiten overgedragen aan de Bochane Groep. Driessen Mitsubishi gaat vanaf dat momentverder als " Bochane Eindhoven".

De medewerkers van Driessen Mitsubishi; voor u vertrouwde gezichten, blijven werkzaam voor het merk Mitsubishi alleen naar de toekomst toe onder een andere bedrijfsvoering.

Er verandert voor u, als Mitsubishi rijder, verder weinig. U kunt op de huidige locatie per 1 november 2023* voor zowel sales als after sales terecht . (Op 31 oktober zal de vestiging gesloten zijn). Het merk Mitsubishi gaat haar invulling krijgen op dit adres onder naamvoering van Bochane Eindhoven. 

Om u naar de toekomst toe van een goede garantieverlening te kunnen voorzien dragen wij uw gegevens per 1 november 2023 zonder tegenbericht derhalve over aan de Bochane Groep.

Op het gebied van after sales zullen wij ervoor zorgen, dat wanneer u uw winterbanden bij ons in opslag heeft liggen, dat deze zullen worden “overgedragen” aan de Bochane Groep.

Wij willen hierbij natuurlijk van de gelegenheid gebruik maken u heel hartelijk te danken voor uw getoonde loyaliteit aan onze organisatie! Wij hebben dat altijd zeer gewaardeerd!

Heeft u verder nog vragen naar aanleiding van deze informatie, dan kunt u deze richten aan ons Klant Contact Center T: 040- 26 46 601 E-mail: kcc@driessenautogroep.nl.