Driven by you.

Welkom bij Driessen Autoverhuur

Wij ontvangen u graag op onze vestiging aan de Vaalserbergweg 315, waar we u graag adviseren in uw mobiliteitsbehoefte. 

Wilt u graag een goedkope auto huren in Eindhoven met excellente service? Dan bent u bij Driessen Autoverhuur aan het juiste adres. Heeft u vragen over ons aanbod of onze diensten? Neem dan direct contact op met een van onze collega's! Wordt u liever persoonlijk geholpen? Kom dan langs bij Driessen Autoverhuur! Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag.

Openingstijden

Driessen Autoverhuur
Maandag:    07:30 - 17:30 uur
Dinsdag:      07:30 - 17:30 uur
Woensdag:  07:30 - 17:30 uur
Donderdag:  07:30 - 17:30 uur
Vrijdag:         07:30 - 17:30 uur
Zaterdag:     08:00 - 11:00 uur
Zondag:       gesloten

Contactgegevens

Driessen Autoverhuur
Vaalserbergweg 315
5628 CH Eindhoven
Tel. 040 - 264 57 57 
Stuur een e-mail

» Routebeschrijving

Wegwerkzaamheden Marathonloop Eindhoven

Vanaf medio juli 2023 tot juni 2024 vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Marathonloop en de Anthony Fokkerweg in Eindhoven. Onze vestigingen blijven bereikbaar gedurende de werkzaamheden. Wel kan de verkeersdoorstroom belemmerd worden en kan er sprake zijn van omleidingen. Als u vanuit de richting A2/N2 komt, adviseren wij u om te rijden via de A50 afrit Ekkersrijt (6).

Bekijk de planning van de werkzaamheden.

Driessen Autoverhuur
Autoverhuur in Eindhoven en omstreken


Een auto huren in Eindhoven, Helmond, Nuenen, Valkenswaard, Best, Veldhoven of omstreken? Dan bent u bij Driessen Autoverhuur aan het juiste adres. Wij zijn dé aangewezen partner voor autoverhuur in Eindhoven en omstreken. U huurt en reserveert gemakkelijk en snel online een auto bij Driessen Autoverhuur. Of u nu op vakantie gaat en op zoek bent naar een ruime gezinswagen of op zoek bent naar een busje om te huren. Wij hebben altijd een geschikte huurauto die aan uw wensen voldoet. Ook als u gaat verhuizen en een verhuiswagen of bestelbusje wilt huren, bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel zakelijk als particulier. Met onze excellente service en persoonlijk karakter maakt Driessen Autoverhuur het verschil.