Driven by you.
Driven by you.

Veelgestelde vragen

Kunt u uw antwoord op uw vraag niet snel genoeg vinden? Hier vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Allemaal geclusterd, zodat u gemakkelijk en snel het antwoord op u vraag vindt. 

Veelgestelde vragen over automerken

De Driessen Autogroep verzorgt zowel de verkoop van nieuwe auto's, occasions en onderhoud en reparatie van auto's. De Driessen Autogroep vormt een sterke bundeling van dienstverlening in de automobotive branche. Als een van de grootste automotive bedrijven vertegenwoordigen wij maar liefst 9 automerken, waaronder: Alfa Romeo, Citroën, DS, Maserati, MitsubishiNissanOpel, Suzuki en Toyota.

Ja, dat kan! De Driessen Autogroep is officieel merkendealer van maar liefst 9 automerken. Daarnaast kunt u in ons Driessen Occasion Center terecht voor een breed aanbod perfect onderhouden occasions. 

Via onze merkonafhankelijke leasemaatschappij Driessen Autolease, onderdeel van het Driessen Business Center, kunnen wij ieder merk en model auto aanbieden tegen aantrekkelijke lease tarieven en voorwaarden. Stel hier uw ideale lease auto samen. 

Komt u er niet uit?

Staat uw vraag er niet tussen of kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact op met ons Klanten Contact Center. Dit kan telefonisch, per e-mail of chat. Liever direct contact? Kom dan langs bij een van onze vestigingen. Wij helpen u graag! Driven by you.

 

Driessen Klantenservice
Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg bent. Met ons one-stop-shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Dat betekent alle diensten onder één dak. Zo zijn wij u optimaal van dienst en bieden wij de service die u van ons verwacht. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.