Driven by you.
Private Lease; zorgeloos rijden!

De zekerheid van een vast all-in bedrag per maand. Alle kosten zijn inbegrepen, alleen de brandstof betaal je zelf. En dat geeft je zekerheid. Zorgeloos rijden begint hier. 

Bekijk onze acties!

Voorwaarden private lease

De algemene voorwaarden voor Private Lease kunt u hier bekijken. Ook de aanvullende voorwaarden en verzekeringsvoorwaarden zijn hier te bekijken. Onduidelijkheden over de uitleg of inhoud van één of meerdere bepalingen van onze voorwaarden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag.

Auto kopen of Privé leasen?

U wilt graag een nieuwe auto. Maar gaat u de auto kopen of rijden via Private Lease? Wat is de beste keuze voor u en uw portemonnee? Private Lease is een leaseconstructie gericht op particulieren. Het is interessant voor als u precies van te voren wilt weten wat u maandelijks kwijt bent aan een nieuwe auto. Met Private Lease bent u niet in het bezit van de auto, maar geniet u wel van veel voordelen en zekerheden. Zo kiest u met Private Lease voor zekerheid, inzicht in uw vaste kosten en volledig zorgeloos rijden. Twijfelt u tussen kopen of leasen? Neem dan contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend gesprek via  040 - 264 65 60. Wij helpen u graag! 

Driessen Private Lease: aanbod merken

De Driessen Autogroep maakt Private Lease mogelijk voor alle merken. Bekijk ons aanbod en vraag geheel vrijblijvend een Private Lease offerte aan! Er is altijd wel een auto die perfect bij u past. Staat uw gewenste auto niet tussen ons aanbod? Neem dan contact met ons op.