Driven by you.
Driven by you.
Private Lease; zorgeloos rijden!

De zekerheid van een vast all-in bedrag per maand. Alle kosten zijn inbegrepen, alleen de brandstof betaal je zelf. En dat geeft je zekerheid. Zorgeloos rijden begint hier. 

Bekijk onze acties!

Voorwaarden private lease

De algemene voorwaarden voor Private Lease kunt u hier bekijken. Ook de aanvullende voorwaarden en verzekeringsvoorwaarden zijn hier te bekijken. Onduidelijkheden over de uitleg of inhoud van één of meerdere bepalingen van onze voorwaarden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag.

Auto kopen of Privé leasen?

Je wilt graag een nieuwe auto. Maar gaat u de auto kopen of rijden via Private Lease? Wat is de beste keuze voor jou en je portemonnee?  Private Lease is een leaseconstructie gericht op particulieren. Het is interessant voor als je precies van te voren wil weten wat je maandelijks kwijt bent aan een nieuwe auto. Met Private Lease bent u niet in het bezit van de auto, maar geniet u wel van veel voordelen en zekerheden. Zo kies je met Private Lease voor zekerheid, inzicht in jouw vaste kosten en volledig zorgeloos rijden. Twijfel je tussen kopen of leasen? Neem dan contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend gesprek via  040 - 264 65 60. Wij helpen u graag! 

Driessen Private Lease: Ruim aanbod merken

De Driessen Autogroep maakt Private Lease mogelijk voor de volgende merken: Alfa Romeo, Citroën, DS, Maserati, Mitsubishi en Opel. Bekijk ons aanbod en vraag geheel vrijblijvend een Private Lease offerte aan! Er is altijd wel een auto die perfect bij u past.