Driven by you.

Laadinfrastructuur

 

 

Driessen E-mobility: laadvoorzieningen

Wie elektrisch rijdt of dat binnenkort van plan is, is het beste af met een laadoplossing en laadinfrastructuur voor thuis. Naast een groot aanbod van elektrische koop- en leasevoertuigen regelen wij bij Driessen E-mobility ook de randvoorwaarden. Wij adviseren u de best passende oplossing en nemen u desgewenst de complete afhandeling tot en met de montage uit handen.

Cube: high-tech van eigen bodem
Bij Driessen E-mobility gebruiken wij de laadoplossingen van Cube Advanced. De complete en eenvoudig te gebruiken zakelijke laadoplossing voor thuis. Cube Advanced werkt voor alle typen elektrische voertuigen en is afgestemd op uw lokale laadcapaciteit.

Een ander voordeel van Cube Advanced is dat het u de mogelijkheid biedt om de kosten automatisch te verrekenen. Dat is efficiënt als u bijvoorbeeld medewerkers thuis laat laden. Privékosten worden aan het einde van de maand automatisch vergoed. En niet onbelangrijk; de laadoplossing kan worden meegenomen in uw leasecontract. Goed geregeld!

Thuis zakelijk laden
Waarom thuis opladen en niet publiek? Privé laden (op de eigen oprit) is financieel aantrekkelijker dan publiek laden (aan de straat). Dat kan tot wel 500 euro per jaar schelen. Voor bedrijven is het dus zeker aantrekkelijk om medewerkers het voertuig privé te laten laden. Onze adviseurs vertellen u graag hoe dat zit. Rijdt u trouwens als particulier een elektrische auto, dan is de Cube Personal de passende laadoplossing voor thuis. Ook die laadoplossing maakt deel uit van ons dienstenpakket.

Zonnepanelen
Omdat u elektrisch rijdt bent u bewust bezig met duurzaamheid. Een laadinfrastructuur thuis belast in meer of mindere mate het elektriciteitsnet en kost geld. U kunt ook kiezen voor de duurzame route en zonnepanelen plaatsen. Uw zelfopgewekte stroom biedt u uiteindelijk lagere of zelfs helemaal geen kosten voor uw gebruik. Ook op dat gebied kunnen wij u verder helpen. Driessen E-mobility werkt daarvoor samen met Brenergie uit Waalre, specialist in zonnestroom.

Meer weten?
Wij helpen u graag verder. De adviseurs van Driessen E-mobility zijn IBKI-gecertificeerd. IBKI is een onderdeel van Innovam en staat voor een onafhankelijke examinering en certificering voor de mobiliteitsbranche. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact op!

Neem contact op