Driven by you.
Driven by you.

Veelgestelde vragen

Kunt u uw antwoord op uw vraag niet snel genoeg vinden? Hier vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Allemaal geclusterd, zodat u gemakkelijk en snel het antwoord op u vraag vindt. 

Veelgestelde vragen over een occasion kopen

Met behulp van onze voorraadzoeker kunt u zien welke auto's welke wij op voorraad hebben. Wanneer u interesse in een of meerdere auto's heeft kunt u online een offerteaanvraag doen. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

Bij iedere Driessen vestiging hebben wij een ruim aanbod aan perfect onderhouden occasions. Met ruim 600 auto's direct uit voorraad leverbaar, is er altijd wel een auto die bij u past en aan uw wensen voldoet. Kom langs in ons Driessen Occasion Center en bekijk ons aanbod online.

Bekijk ons aanbod occasions

 

Kom langs bij de desbetreffende vestiging voor het maken van een proefrit of plan uw proefrit online bij uw vestiging naar keuze. Hier kunnen onze verkoopadviseurs u het beste van dienst zijn.

Liever een proefrit aan huis? Met deze unieke service kunt u 7 dagen per week, ook in het weekend en in de avonden, een Proefrit aan Huis maken in uw eigen vertrouwde omgeving. 

Voordelen Proefrit aan Huis:

  • Geheel vrijblijvend en kosteloos
  • Eenvoudig en snel
  • 24/7; ook 's avonds en in het weekend!
  • Vertrouwd in uw eigen omgeving
  • Volledig ontzorgt

Plan direct uw proefrit

Plan direct uw proefrit aan huis

Alle auto's in het Driessen Occasion Center zijn meeneemprijzen en zijn uiterst scherp geprijst! Bij iedere occasion zit een nieuwe APK en vloeistofcontrole inbegrepen.

Garantiepakketten

Om u extra garantie en zekerheid te bieden bieden wij 2 verschillende additionele garantiepakketten van € 295,- tot € 895,-!

Garantiepakket 1: € 295,-
U krijgt 3 maanden garantie op de motor, versnellingsbak en aandrijving.

Garantiepakket 2: € 895,-
U krijgt 6 maanden BOVAG garantie inclusief onderhoudsbeurt volgens schema.

Meer informatie over de verschillende garantiepakketten? Neem direct contact met ons op of vraag de verkoopadviseurs van het Driessen Occasion Center

 

Bij aankoop van een occasion heeft u recht op minimaal 6 maanden BOVAG garantie. Wanneer u een auto koopt in het Driessen Occasion Center heeft u de keuze uit 2 additionele garantiepakketten.

Garantiepakketten Occasion Center

Alle auto's in het Driessen Occasion Center zijn meeneemprijzen en zijn uiterst scherp geprijst! Bij iedere occasion zit een nieuwe APK en vloeistofcontrole inbegrepen. Om u extra garantie en zekerheid te bieden bieden wij 2 verschillende additionele garantiepakketten van € 295,- tot € 895,-!

Garantiepakket 1: € 295,-
U krijgt 3 maanden garantie op de motor, versnellingsbak en aandrijving.

Garantiepakket 2: € 895,-
U krijgt 6 maanden BOVAG garantie inclusief onderhoudsbeurt volgens schema.

Meer informatie over de verschillende garantiepakketten? Neem direct contact met ons op of vraag de verkoopadviseurs van het Driessen Occasion Center

Komt u er niet uit?

Staat uw vraag er niet tussen of kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact op met ons Klanten Contact Center. Dit kan telefonisch, per e-mail of chat. Liever direct contact? Kom dan langs bij een van onze vestigingen. Wij helpen u graag! Driven by you.

 

Driessen Klantenservice
Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg bent. Met ons one-stop-shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Dat betekent alle diensten onder één dak. Zo zijn wij u optimaal van dienst en bieden wij de service die u van ons verwacht. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.