Driven by you.

Uw Huidige auto inruilen

Om een nauwkeurige taxatiewaarde van uw auto te bepalen wordt er naar meerdere variabelen gekeken. Er wordt, onder andere, gekeken naar de marktwaarde, de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en de staat van uw auto.

Wanneer u een nauwkeurige taxatiewaarde van uw auto wilt, kunt u een afspraak met ons maken.

Ook kunt u uw auto online laten taxeren. U ontvangt dan een indicatieve inruilwaarde.

Dit kan. U kunt online uw auto laten taxeren. U ontvangt dan een indicatieve inruilwaarde.

U kunt uw auto bij iedere verkoopvestiging van de Driessen Autogroep laten taxeren.

Wilt u er zeker van zijn dat u direct geholpen wordt in de showroom? Maak dan nu een taxatieafspraak. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Omdat wij RDW erkend zijn kunnen wij de auto zelf overschrijven. Wij nemen uw oude kentekenbewijs (of kentekencard) in en overhandigen aan u een vrijwaringsbewijs.

Op de dag van aflevering heeft u het kentekenbewijs deel Ia en Ib en het overschrijvingsbewijs van uw inruilauto nodig. Wanneer uw auto na 1 januari 2014 is tenaamgesteld, dan heeft u een kentekencard en de tenaamstellingscode nodig.

Komt u er niet uit?

Staat uw vraag er niet tussen of kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact op met ons Klanten Contact Center. Dit kan telefonisch, per e-mail of chat. Liever direct contact? Kom dan langs bij een van onze vestigingen. Wij helpen u graag! Driven by you.

 

Driessen Klantenservice