Driven by you.

Veelgestelde vragen over APK

Bij een Algemene Periodieke Keuring, oftewel APK, beoordeelt een keurmeester uw auto op verkeersveiligheid, milieu en registratie. Meer weten? Klik hier voor meer informatie. Uw auto wordt aan de hand van een vaste checklist gecontroleerd.

Bij de APK beoordeelt de keurmeester uw auto op de volgende punten: remmen, schokdempers, wielophanging, stuurinrichting, banden, verlichting en carrosserie. Daarnaast wordt de uitstoot van uw auto gemeten, de kilometerstand, het voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof gecontroleerd.

Meer informatie over de APK en de wettelijke verplichtingen leest u op de website van de rijksoverheid. Een APK keuring kost bij de Driessen Autogroep altijd € 29,95,-! In combinatie met een onderhoudsbeurt is deze zelfs gratis. Plan gemakkelijk uw APK online in bij de vestiging bij u in de buurt. 

Plan direct uw APK 

 

 

Komt u er niet uit?

Staat uw vraag er niet tussen of kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact op met ons Klanten Contact Center. Dit kan telefonisch, per e-mail of chat. Liever direct contact? Kom dan langs bij een van onze vestigingen. Wij helpen u graag! Driven by you.

 

Driessen Klantenservice
Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg bent. Met ons one-stop-shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Dat betekent alle diensten onder één dak. Zo zijn wij u optimaal van dienst en bieden wij de service die u van ons verwacht. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.