Driven by you.

Vestigingen Helmond

Driessen Autogroep is in Helmond vertegenwoordigd met de merken Opel, Citroën, en Mitsubishi. Kom snel langs voor een advies op maat en een heerlijk kopje koffie!

Welkom bij Driessen Helmond!

Welkom bij Driessen Citroën, DS en Opel Helmond! Naast onze vestigingen in Eindhoven en Valkenswaard kunt u ook in Helmond bij uw vertrouwde Citroën, DS en Opel dealer terecht. U bent van harte welkom bij onze vestiging aan de Varenschut 11 te Helmond voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte Citroën of Opel. Groot geworden door klein te beginnen. En dat altijd met u als klant centraal. Bij Driessen Helmond streven wij naar een goede relatie met onze klanten waarbij klanttevredenheid en een persoonlijke benadering centraal staan.

Onze moderne werkplaats is voorzien van high-tech apparatuur en gereedschap. Daarnaast worden onze service-medewerkers continu opgeleid en getraind om u en uw auto optimale service en onderhoud te kunnen garanderen. Als u bij Driessen Helmond een auto aanschaft houdt de service niet op als u de showroom uitrijdt. Met onze jarenlange expertise kunnen wij u optimaal van dienst zijn, ook voor service en onderhoud. Driessen gaat verder. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Maak direct een afspraak in de werkplaats of kom langs! De koffie staat klaar. 

Wegwerkzaamheden bedrijventerrein Helmond

Van 11-06-2019 tot en met medio oktober 2019 vindt in fases de wegwerkzaamheden rondom Driessen Helmond plaats. Tijdens deze fases zijn de rijbanen gefaseerd afgesloten. 

Nagenoeg tot oktober 2019 wordt er gewerkt aan de openbare weg: reconstructies en groenvoorzieningen. Via de website van bedrijventerreinen Helmond, deze webpagina, brengen zij inwoners daarvan op de hoogte. Dagelijkse, reguliere onderhoudswerkzaamheden worden niet gepubliceerd.

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen ontvangen, neem dan contact met ons op.

 

Citroën Helmond
Citroën DS Helmond
Mitsubishi Helmond
Mitsubishi Helmond
Opel Helmond
Opel Helmond