Driven by you.
Driven by you.
Maserati presenteert Nettuno

Maserati presenteert Nettuno

1 juli 2020 10:40
Categorie: Driessen Autogroep, Maserati, Persberichten

Maserati's nieuwe tijdperk begint met een nieuwe motor.

De nieuwe motor vormt het kloppende hart van de MC20 supersportwagen die in september in wereldpremière gaat. De unit is ontworpen in Maserati's Modena-faciliteiten: het Maserati Innovation Lab aan de Via Emilia Ovest, de werkplaatsen aan de Via Delle Nazioni (de historische basis van Maserati Corse) en ontwikkeld in de Engine Hub, gelegen op het beroemde adres van de Viale Ciro Menotti, waar het zal worden gebouwd . 

Het project is ontstaan ​​uit de passie en inzet van een team van hooggekwalificeerde technici en ingenieurs.

De nieuwe motor is het resultaat van een technische revolutie, die wordt beschermd door internationale patenten. Na twintig jaar is Maserati de uitdaging aangegaan om terug te keren naar zijn hoofdkantoor in Modena met de ontwikkeling en productie van een nieuwe, hoogtechnologische, krachtige motor.

Een ambitieus ontwerp, dat een historisch moment voor het bedrijf vertegenwoordigt, een nieuw tijdperk dat officieel begint op 9 en 10 september in Modena tijdens het "MMXX: The time to be audacious" -evenement. 

Bij de lancering worden nieuwe modellen onthuld, die de komende jaren in productie gaan. Samen met aankondigingen van innovatieve voortstuwingssystemen en ambitieuze programma's, die zijn ontwikkeld door de Casa del Tridente.

Motorspecificaties

Motorspecificaties.jpg

 

Terug naar overzicht