Driven by you.
Gloednieuwe Mitsubishi Outlander uitgeroepen tot SUV van het jaar in 'Latin Flavor Cars of the Year 2021' Awards

Gloednieuwe Mitsubishi Outlander uitgeroepen tot SUV van het jaar in 'Latin Flavor Cars of the Year 2021' Awards

21 januari 2022 09:07
Categorie: Mitsubishi

Volgens Puros Auto’s kopen Spaanse klanten één op de vier auto's die in de Verenigde Staten worden verkocht en het Spaanse marktaandeel overtreft de totale markt met bijna 3:1. In het competitieve segment van compacte SUV's, waartoe ook de geheel nieuwe Outlander behoort, heeft Mitsubishi Motors het hoogste percentage Spaanse kopers in de branche.

"De Spaanse markt is van vitaal belang voor Mitsubishi Motors en we zijn vereerd met het ontvangen van de felbegeerde ‘Latin Flavour Car of the Year’ Award van Puros Auto’s, een belangrijke industriële vertegenwoordiger", zegt Mark Chaffin, Chief Operating Officer van Mitsubishi Motors North America (MMNA). "Sinds de lancering van ons geheel nieuwe vlaggenschip in 2021 heeft Outlander prijzen gewonnen voor zijn gewaagde ontwerp, luxe interieur en superieure waarde, en brak hij al lang bestaande verkooprecords voor het merk. We zijn verheugd om voort te bouwen op dat momentum in 2022."

Als wereldprimeur werd de 2022 Outlander gelanceerd op Amazon Live in februari 2021, en sindsdien heeft hij het verkoopsucces van het merk geleid, met maandelijkse en driemaandelijkse verkooprecords en goed voor 33% van de totale omzet in 2021. Met de enige standaard 3e rij in zijn klasse, de 2022 Outlander werd uitgeroepen tot winnaar van 'Wards 10 Best Interiors' en verdiende een 2021 Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) TOP SAFETY PICK+-aanduiding. In 2022 viert Mitsubishi Motors 40 jaar zakendoen in de Verenigde Staten.

"Net zoals individuen een voorliefde hebben voor voertuigkleur, hebben Iberiërs een voorliefde voor voertuigmodellen, en de 'Latin Flavor Cars of the Year' Awards erkennen voertuigen die rechtstreeks een beroep doen op het belangrijke en groeiende Latijns-Amerikaanse publiek", aldus Puros Auto’s Editor Enrique Kogan. . "Mitsubishi is al lang een voorkeursfabrikant onder Spaanse klanten, dankzij een welverdiende reputatie op het gebied van betrouwbaarheid, capaciteit en waarde. Outlander zet deze trend voort met een stijlvol exterieur en eersteklas interieur, waardoor het een opvallende verschijning is onder de SUV's die in aanmerking komen voor de Latin Flavour Cars. van het jaar 2021Awards."

Terug naar overzicht