Driven by you.
Gloednieuwe Mitsubishi Outlander PHEV uitgeroepen tot Groene Gezinsauto van het Jaar 2023 door Green Car Journal

Gloednieuwe Mitsubishi Outlander PHEV uitgeroepen tot Groene Gezinsauto van het Jaar 2023 door Green Car Journal

8 november 2022 08:46
Categorie: Driessen Autogroep, Mitsubishi

Vandaag werd de Outlander PHEV aangekondigd als de "2023 Family Green Car of the Year" en gepresteerd in het topsegment als onderdeel van de "Green Car Journal's 2023 Green Car Awards". Dit is de derde keer in de afgelopen vijf jaar dat de Mitsubishi Outlander PHEV, 's werelds best verkochte PHEV SUV1, wordt erkend door de publicatie.

"We brachten veel tijd en meer dan 20.000 mijl door achter het stuur van de Outlander PHEV van de vorige generatie, waardoor we zijn capaciteiten echt konden waarderen", zegt Ron Cogan, redacteur en uitgever van Green Car Journal en GreenCarJournal.com. "We zijn enorm onder de indruk van de verfijnde stijl en techniek van de nieuwe generatie 2023 Outlander PHEV, en waarderen vooral het aanzienlijk grotere volledig elektrische en algemene rijbereik. Het is een terechte winnaar van de "Family Green Car of the Year 2023"™ van het tijdschrift. prijs."

De Outlander PHEV werd erkend vanwege zijn combinatie van milieuprestaties en gezinsvriendelijke veelzijdigheid in een populair cross-overpakket. De publicatie erkende de Outlander PHEV verder voor zijn unieke aanbod van plug-in elektrische voertuigen (EV) efficiëntie en sport-utiliteitsmogelijkheden. De Green Car Awards™ belichten de beste milieuvriendelijke voertuigen van het nieuwe modeljaar om aankoopbeslissingen te vergemakkelijken.

"Wat een geweldige manier om de lancering van de 2023 Outlander PHEV te starten", zegt Mark Chaffin, President en CEO van MMNA. "Dit voertuig is het vlaggenschip van Mitsubishi Motors - schoon en stil elektrisch rijden tot 62 km, het gemak van tanken en het gemak van een benzinemotor, een stijl die hem onderscheidt van andere voertuigen op de weg, en ruimte voor het geheel familie verdeeld over drie zitrijen. Met de engineering van het hybridesysteem dat is ontworpen om 'EV-heid' te maximaliseren, is het duidelijk hoe de Outlander PHEV een cruciale rol speelt als onderdeel van onze milieudoelstellingen voor 2030, aangezien we streven naar een vermindering van 40% in de wereldwijde CO2-uitstoot uitstoot."

De Outlander PHEV combineert de superieure efficiëntie van een elektrische auto, het nut van een cross-over en de stabiliteit en het rijgedrag van Mitsubishi's standaard Super All-Wheel Control (S-AWC) vierwielaandrijving2. De PHEV pronkt met een volledig elektrische actieradius van 62 km gecombineerd met een gasmotor om te combineren voor een EPA-geschatte totale actieradius van 680 km.3 Het S-AWC-systeem werd speciaal aangepast voor de unieke dubbele elektromotorconfiguratie van de Outlander PHEV om maximale prestaties mogelijk te maken en superieure tractie en veiligheid, vooral in barre weersomstandigheden.

 

Disclaimers

1. Gebaseerd op IHS Markit New Registrations of plug-in hybrid and all SUV carrosserievarianten voor jan. 2012 – okt. 2021 samengesteld uit overheden en andere bronnen (indien beschikbaar). Beheert 95% van het wereldwijde volume nieuwe voertuigen in meer dan 80 landen.
2. Super-All Wheel Control (S-AWC) voegt Active Yaw Control (AYC) toe om het AWC-concept op een zeer hoog niveau te realiseren. Dit "Integrated Vehicle Dynamics Control System" beheert de aandrijfkrachten en remkrachten van de vier wielen om voertuiggedrag te realiseren dat trouw is aan de bediening door de bestuurder onder verschillende rijomstandigheden. S-AWC is geen vervanging voor veilig en voorzichtig rijden. S-AWC kan botsingen of verlies van grip niet onder alle omstandigheden voorkomen. Wees voorzichtig, zodat de volledige aandacht wordt besteed aan het besturen van het voertuig onder alle wegomstandigheden.
3. Elektrisch bereik tot 62 km op een volle lading en een gecombineerd bereik op elektriciteit + benzine van 680 km. Gecombineerd brandstofverbruik Elektriciteit + Benzine van 64 MPGe. EPA schatting van het aantal kilometers op de snelweg. De werkelijke kilometerstand kan variëren afhankelijk van de rijomstandigheden. Gebruik alleen ter vergelijking.

Terug naar overzicht