Driven by you.
Extra 10-garantieprogramma

Extra 10-garantieprogramma

2 augustus 2022 07:37
Categorie: Maserati

Extra 10-garantieprogramma: Maserati lanceert het nieuwe 10-jarige garantieprogramma

Flexibiliteit, innovatie en personalisatie: dit zijn de fundamentele factoren die het "Maserati Personal Service Lab" leiden bij de ontwikkeling van nieuwe diensten voor zijn klanten.

Maserati introduceert het nieuwe Extra10-garantieprogramma om de dekking van aandrijflijncomponenten - motor, versnellingsbak, transmissie - uit te breiden tot de auto 10 jaar oud wordt. Deze service wordt aangeboden naast het bestaande programma om de garantie te verlengen tot vier of vijf jaar (bekend als "Extended Warranty") en is wereldwijd* beschikbaar voor alle klanten die een Maserati-model** bezitten.

Deze nieuwe service stelt Maserati in staat om al zijn klanten een innovatief aanbod te bieden, wat waarde toevoegt op het gebied van ongeëvenaarde flexibiliteit in de autowereld. Een belangrijke nieuwe functie voor het merk, gericht op het consolideren van de waarde van zijn auto's in de tijd, om totale gemoedsrust te garanderen door topprestaties te combineren met het rijplezier dat typisch is voor elke Trident-auto.

Bezoek Driessen Maserati om te controleren of uw auto is opgenomen in de regeling en om alle informatie te ontvangen die u nodig heeft om de service te activeren. Wij vertellen u ook meer over alle aanvullende diensten die kunnen worden geleverd met het Extra10 Garantieprogramma, waaronder haal- en brengservice aan huis, vervangende auto en meer.

Maserati combineert traditie en innovatie in een serie met compromisloze prestaties. Met het "Maserati Personal Service Lab", een afdeling die zich toelegt op het creëren van diensten en aanbiedingen die zijn toegespitst op de wensen van de klant, wordt het rijplezier van een Maserati nog meer meeslepend, ondersteund door een breed scala aan stijlen om aan elke behoefte van een klant te voldoen . Het doel is om zich in te zetten voor een unieke, innovatieve "Customer Experience" die vooruitkijkt naar de toekomst.

* Beschikbaar voor de VS, Canada en Latijns-Amerika vanaf 1 oktober 2022.
** Binnen negen jaar en zes maanden vanaf de registratiedatum, zonder kilometerbeperking.

Terug naar overzicht