Driven by you.
Driven by you.
Driessen Autogroep erkend duurzaam sinds 2011

Driessen Autogroep erkend duurzaam sinds 2011

1 augustus 2017 09:06
Categorie: Driessen Autogroep

De Driessen Autogroep is sinds 2011 een officieel Erkend Duurzaam automotive organisatie. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat Driessen Autogroep in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.  

Bij de Driessen Autogroep zijn we trots met de verlenging van het 'Erkend Duurzaam' certificaat . We zien dit dan ook als een compliment en blijk van waardering voor de MVO-maatregels die we binnen onze organisatie hebben doorgevoerd.

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van de Driessen Autogroep?

Sinds 2011 is de Driessen Autogroep in het bezit van het Erkend Duurzaam certificaat. Het Erkend Duurzaam-programma is een initiatief van de gehele automotive-branche, bestaande uit de brancheverenigingen BOVAG, FOCWA Schadeherstel, RAI Vereniging en STIBA. De uiteindelijke jaarlijkse certificering wordt uitgevoerd door het Inistituut voor Duurzame Mobiliteit.

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. Voor ons betekent duurzaamheid dat wij in alle facetten van onze bedrijfsvoering rekening houden met mens en milieu. 

Wij kunnen onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit. Daarbij denken we verder dan de auto’s die we nu moeten verkopen; ook in onze werkplaats wordt op een duurzame manier gewerkt met duurzame materialen. Niet alleen door (duurzame) inzetbaarheid van onze medewerkers, maar ook door een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid in onze omgeving en de milieubelasting bij onze diensten tot het minimale te beperken. 

Terug naar overzicht