Driven by you.
Driven by you.
De vernieuwde Maserati Ghibli

De vernieuwde Maserati Ghibli

25 augustus 2017 17:18
Categorie: Driessen Autogroep, Maserati

Vier jaar na de zeer succesvolle lancering is de Maserati Ghibli vernieuwd op het gebied van design en technologie. De nieuwe Ghibli wordt als eerste gepresenteerd in de GranLusso uitvoering. Samen met de Essence en GranSport zal deze het gamma gaan voeren.

De GranLusso komt samen met de Essence en GranSport eind september al naar de Driessen Maserati showroom.

De nieuwe Maserati Ghibli GranLusso is te herkennen aan de gerestylde voorbumper met indrukwekkende chroomaccenten en een nieuwe grille met verchroomde stijlen, geheel in lijn met de andere (recent vernieuwde) Maserati-modellen. Ook de onderzijde van de achterbumpers is vernieuwd, wat aanzienlijk bijdraagt aan verbetering van de aerodynamische efficiëntie.

Naast vernieuwingen in het design is de Maserati Ghibli GranLusso voorzien van vernieuwde  technologieën als adaptieve full-LED koplampen met ‘Matrix High-Beam’ om tegenliggers niet te verblinden. En een reeks nieuwe technieken onder de noemer ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) wat de GranLusso voorziet van (semi-)autonome rijfuncties.
De nieuwe Maserati Ghibli GranLusso maakt 25 augustus haar debuut op de Chinese Chengdu Motorshow.

Het nieuwe model is vanaf € 88.655,- reeds te bestellen bij Driessen Maserati, waar ook diversen Ghibli voorraad modellen leverbaar zijn. Het Driessen Maserati Sales team informeert u graag.

Terug naar overzicht