Driven by you.

Bandenopslag

Bandenopslag regel je gemakkelijk en snel bij de Driessen Autogroep. Natuurlijk kunt u uw zomer- of winterbanden thuis opslaan, mocht u daar de ruimte voor hebben. Voor bandenopslag kunt u ook bij de Driessen Autogroep terecht. Wij slaan uw banden veilig op in ons bandenhotel, zodat u er thuis geen last van heeft. Dat is wel zo gemakkelijk. Wij ontzorgen u graag.

Waarom bandenopslag?

Heeft u geen ruimte voor de opslag van uw zomerbanden of winterbanden bij u thuis? Geen probleem! Wij slaan uw banden graag op in ons Bandenhotel. Uw voordelen:

  1. Uw banden liggen thuis niet meer in de weg!
  2. Banden kunnen op zeer korte termijn (na afspraak te hebben gemaakt) worden gemonteerd.
  3. Banden zijn verzekerd tegen brand en diefstal.

Kosten bandenopslag

Voor het opslaan van banden in ons bandenmagazijn berekenen wij € 32,50 per set per seizoen. Deze prijs is inclusief BTW en is uitsluitend voor particulieren.

Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg bent. Met ons one-stop-shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Dat betekent alle diensten onder één dak. Zo zijn wij u optimaal van dienst en bieden wij de service die u van ons verwacht. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.