Driven by you.
Service

Uw auto is bij ons in specialistische handen voor service en onderhoud. Kwaliteit met de service van Driessen. Zorgeloos rijden begint hier. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Plan direct uw onderhoud

Banden

Om optimaal weggedrag met uw auto te behouden is het belangrijk dat u de juiste banden gebruikt, in de juiste seizoenen. Wij adviseren u hiermee graag. Voor iedere auto hebben we passende banden en garanderen wij u altijd een scherpe prijs. Vragen of advies nodig? Kom langs voor vrijblijvend advies bij een van onze vestigingen! Wij helpen u graag.

Plan een werkplaatsafspraak

Zijn uw banden aan vervanging toe of wilt u uw banden wisselen? Plan dan snel een werkplaatsafspraak in bij een van onze vestigingen! Ook voor een gratis controle helpen wij u graag.

Banden wisselen? Geen probleem! Voor slechts €72,50 verwisselen wij uw zomer- of winterbanden. De banden worden verwisseld, gemonteerd en gebalanceerd. De prijs geldt voor particulieren en is voor het wisselen van zomerbanden naar winterbanden of vice versa. De prijs is voor 4 banden en is inclusief BTW.

Wielen wisselen? Geen probleem! Voor slechts €37,50 verwisselen wij uw zomer- of winterwielen.De prijs geldt voor het wisselen van een set zomerwielen naar winterwielen of vice versa. Een wiel is een band + velg. De prijs geldt voor particulieren en is voor het wisselen van 4 wielen en is inclusief BTW.

Thuis geen plek om uw zomer- of winterbanden op te slaan? Geen probleem! Wij helpen u graag. Voor slechts €32,50 incl. BTW slaan wij uw banden op. De opslagkosten van uw banden (set van 4) geldt enkel voor particulieren en wordt per half jaar doorbelast. 

Meer weten? Lees hier meer informatie over bandenopslag of vraag onze medewerkers bij het verwisselen van uw banden of wielen naar de mogelijkheden.

Controleer regelmatig de bandenspanning van uw auto. Dit is niet alleen gunstig ten behoeve van de wegligging, maar ook voor een gunstiger brandstofverbruik en minder slijtage. Eveneens goed voor uw portemonnee dus. Hulp nodig? Geen probleem! Bij de Driessen Autogroep kunt u altijd gratis uw bandenspanning laten controleren!

Hét adres voor uw bandenwissel

Driessen Autogroep is specialist in het wisselen van banden. Het aanbod in zomerbanden en winterbanden dat wij hebben is erg groot. Een nieuwe set banden is bij ons altijd scherp geprijsd, van premium banden tot budget banden. Alle A-merk banden zoals Pirelli, Michelin, Continental, Vredestein, Bridgetone en Hankook zijn bij ons verkrijgbaar. Premium kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Bent u opzoek naar nieuwe banden of wilt u een bandenwissel voor uw Alfa Romeo, Citroën, DS, Honda, Maserati, Mitsubishi, Nissan, Opel, Suzuki of Toyota? Voor iedere auto hebben wij een geschikte band!

Autobanden wisselen? Plan eenvoudig en snel een werkplaatsafspraak bij een van onze vestigingen bij u in de buurt. Wij hanteren vaste bandenwissel tarieven en bandenopslag tarieven tegen een scherpe prijs. Voor het kopen van nieuwe zomerbanden, winterbanden, de bandenwissel, controleren van de bandenspanning of het uitlijnen en balanceren van uw banden bent u bij de Driessen Autogroep aan het juiste adres. Gratis bandencheck? Geen probleem! Wij helpen u graag. Dat is typisch Driessen. 

Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt. Met ons One-Stop-Shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Alle diensten onder één dak. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn en de service bieden die u van ons mag verwachten. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.