Driven by you.
Driven by you.
Banden service

Voor iedere auto hebben we passende banden en garanderen wij u altijd een scherpe prijs.

Plan het onderhoud aan uw banden

Om optimaal weggedrag met uw auto te behouden is het belangrijk dat u de juiste banden in de juiste seizoenen gebruikt. Wij adviseren u hiermee graag. Voor iedere auto hebben we passende banden en garanderen wij u altijd een scherpe prijs. Daarmee is de Driessen Autogroep hét adres voor uw bandenwissel. Het aanbod in zomer en winter banden is erg groot. Een nieuwe set banden is bij ons altijd scherp geprijsd, van premium tot budget banden. Alle A-merken zoals Pirelli, Michelin, Continental, Vredestein, Bridgetone en Hankook zijn bij ons verkrijgbaar.

Wij hanteren vaste bandenwissel en bandenopslag tarieven tegen een scherpe prijs. Voor een gratis bandencheck, het kopen van nieuwe zomer of winterbanden, de bandenwissel, het controleren van de bandenspanning of het uitlijnen en balanceren van uw banden bent u bij de Driessen Autogroep aan het juiste adres. Wij helpen u graag. Dat is typisch Driessen.

Alle diensten onder één dak. Zorgeloos rijden begint hier!

Voor iedere vraag hebben wij een oplossing, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt. Met ons One-Stop-Shop principe bieden wij een totaalpakket aan mobiliteitsoplossingen. Alle diensten onder één dak. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn en de service bieden die u van ons mag verwachten. Dát is mobiliteit zonder zorgen. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.