Driven by you.
Driven by you.

PROACE VERSO. Gebouwd voor actieve mensen.

Met de nieuwe Toyota PROACE VERSO introduceert Toyota een brede lijn personenbussen met een multifunctioneel interieur waarin ruimte, praktische oplossingen en betrouwbaarheid samengaan. Zowel voor zakelijk personenvervoer als voor actieve gezinnen.

toyota-proace-verso-2016-exterior-tme-013-a-full_tcm-22-697798.jpg

 Download brochure:

Bekijk de brochure Proace Taxi Bekijk de brochure Proace Gezin

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Uw auto verkopen?
Voer hier uw kenteken in

Ontdek meer over de Toyota Proace Verso

Doordachte veiligheid en innovatieve technologie

De nieuwe PROACE VERSO personenbussen maken indruk op het gebied van veiligheid. Met een zeer stevige kooiconstructie, airbags en actieve hoofdsteunen weet de PROACE VERSO maar liefst 5-sterren EuroNCAP te scoren. Verder is de PROACE VERSO standaard voorzien van Full Map navigatie met parkeercamera en zijn zaken als Xenon koplampen standaard.

Innovatief multifunctioneel MPV interieur

Of het nu een rit met gasten naar het vliegveld is, een lang weekend weg met vrienden of een trip met het hele gezin. De PROACE VERSO biedt ruimte en comfort. Het grote Skyview panoramisch dak zorgt voor een helder daglicht of sfeerverlichting ‘by night’. Praktische klaptafels of een grote werktafel? Het kan allemaal.

Doordachte veiligheid en innovatieve technologie

Innovatief multifunctioneel MPV interieur

Betere oplossingen

Proefrit maken in een Toyota Proace Verso? 

Benieuwd hoe een Toyota Proace Verso rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Toyota Proace Verso ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit 

Rijd een Toyota PROACE VERSO met de service van Driessen Toyota

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Toyota PROACE VERSO bent u bij Driessen Toyota aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Toyota PROACE VERSO. Driessen gaat verder. Bij Driessen Toyota in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis op gebied van Toyota. Uw Toyota PROACE VERSO is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Toyota Eindhoven