Driven by you.
Driven by you.

Toyota Hilux Van, de Pick-up

De Toyota Hilux Van is al sinds 1968 onverwoestbaar. De Toyota Hilux Van is zelfs nog rubuuster  geworden door het opnieuw ontworpen chassis en carrosserie. Daarbij is ook gedacht aan een betere berscherming van de onderzijde van de Toyota Hilux Van. Een betere wegligging, extra rijcomfort en e nieuw ontwikkelde wielophanging en de verbeterde transmissie zorgen ervoor dat de Toyota Hilux Van ook in zware omstandigheden kan presteren.  De toyota Hilux Van heeft een trekvermogen van 3,5 ton (Voor de Hilux Dubbele Cabine is dat 3,2) 1 met een ton maximaal laadruimte heeft de Toyota Hilux alle ruimte

Toyota Hilux Van kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Toyota Hilux Van? Dan bent u bij Driessen Toyota dealer aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Toyota Hilux Van die bij u past. Bekijk ons Toyota Hilux Van aanbod.

Bent u geïnteresseerd in dit model maar komt u op het moment liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Uw auto verkopen?
Voer hier uw kenteken in

Proefrit maken in een Toyota Hilux Van?

Benieuwd hoe een Toyota Hilux Van rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Toyota Hilux Van ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit


Rijd een Toyota Hilux Van met de service van Driessen Toyota

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Toyota Hilux Van bent u bij Driessen Toyota aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Toyota Hilux Van. Driessen gaat verder. Bij Driessen Toyota in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis op gebied van Toyota. Uw Toyota Hilux Van is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 45. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Toyota Eindhoven