Driven by you.
Suzuki Swift

Bekend en geliefd, sportief, zuinig en betrouwbaar. Het icoon van Suzuki.

   ACTIES VAN DE 

SUZUKI SWIFT

SUZUKI SWIFT, hét icoon van Suzuki

De zeer sportieve Swift kent een lage CO2-uitstaat en is standaard goed uitgerust met onder meer Cruise Control, Airconditioning en stoelverwarming vóór.  De Swift ligt lekker laag op de weg en je kan het nog sportiever maken met het driespaaks sportstuur. De nieuwe Swift is leverbaar als 3- of 5-deurs. De nieuwe ingebouwde veiligheidssystemen en de sterke kooiconstructie verzekeren de Suzuki Swift van maximale veiligheid.

Voordelen Suzuki Swift

  • Sportief design
  • Veilig en sterk
  • Dynamisch rijgedrag
  • 5 sterren Euro NCAP-test
  • 7 airbags
  • Brake Assist System (BAS)

Suzuki Swift kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Suzuki Swift? Dan bent u bij Driessen Suzuki aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Suzuki Swift die bij u past. Privé een auto leasen behoort ook tot mogelijkheden.  

De actuele Suzuki Swift woorraad

Suzuki Swift

Proefrit maken in een Suzuki Swift?

Benieuwd hoe een Suzuki Swift rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Suzuki Swift ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit


Rijd een Suzuki Swift met de service van Driessen Suzuki

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Suzuki Swift bent u bij Driessen Suzuki aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Suzuki Swift. Driessen gaat verder. Bij Driessen Suzuki in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis van dit Japanse merk. Uw Suzuki Swift is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Driessen Suzuki Eindhoven
Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 66 55. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Bezoek onze vestiging                   Stuur een e-mail