Driven by you.
Nissan NV200

De NV200 is de perfecte optie als u kiest voor efficientie. Deze auto is ontwikkelt zonder compromissen en beschikt over veel opslagruimte. Ook zijn wendbaarheid in de stad maakt het een complete bedrijfsauto.

   ACTIES VAN DE 

NISSAN NV200

NISSAN NV200, betrouwbare minivan

De Nissan NV200 minivan is klein genoeg om gemakkelijk door een drukke stad te rijden. Toch kunt u in de Nissan NV200 twee europallets vervoeren, de laadruimte is 4,2 m³. Ook laden en lossen gaat gemakkelijk met de  breed openslaande achterdeuren en één of twee zijschuifdeuren.

Wilt u ook onderweg kunnen werken, optioneel kan de passagiersstoel neergeklapt worden en veranderen in een praktisch bureau. Met de high-tech functies van NissanConnect verbindt u met de buitenwereld.

Nissan NV200 heeft 5 volledige jaren of tot 160.000 kilometer garantie*

Nissan NV200 kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Nissan NV200? Dan bent u bij Driessen Nissan aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een tweedehands Nissan NV200 die bij u past.

Rijd een Nissan NV200 met de service van Driessen Nissan

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Nissan NV200 bent u bij Driessen Nissan aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Nissan NV200. Driessen gaat verder. Bij Driessen Nissan in Eindhoven hebben wij jarenlange kennis op gebied van Nissan. Uw Nissan NV200 is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud


nummerplaat.jpg

GRATIS TAXATIE SNEL EN EENVOUDIG


Laat eenvoudig bepalen wat de inruilwaarde is van uw huidige auto. U ontvangt een persoonlijk inruilvoorstel in uw mailbox.

BEREKEN UW INRUILWAARDE


Nissan NV200 2016

Proefrit maken in een Nissan NV200?

Benieuwd hoe een Nissan NV200 rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Nissan NV200 ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit


HET IS MEER DAN EEN AUTO – HET IS EEN BELOFTE

Als hij dan eindelijk op uw oprit staat... dan begint het avontuur pas! Wij willen dat u tevreden bent, zelfverzekerd achter het stuur zit en de volgende keer gewoon weer voor een Nissan kiest. Wij leveren een aantal diensten en nazorg die wij de Nissan Klantbelofte noemen om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent en dat nog vele jaren blijft.

Nissan-customer-promise-jpg-ximg-l_6_m-smart.jpg 

ALTIJD AAN UW ZIJDE

  • Gratis vervangende auto
  • Gratis video voor voertuigconditiecheck
  • Serviceprijsvergelijking
  • Altijd pechhulp onderweg
  • Wij staan voor u klaar 

Ontdek de Nissan klantbelofte

Driessen Nissan
VRAGEN? Wij staan voor u klaar

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 65 22. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

BEZOEK VESTIGING      STUUR EEN E-MAIL