Driven by you.

NIEUWE DS5

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Citroën DS5? Dan bent u bij Driessen Citroën aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een Citroën DS5 die bij u past.

AUTO VERKOPEN?
Vul hier uw kenteken in

ONTDEK MEER OVER DE DS 5

CHIQUE en SPORTIEVE uitstraling

Hightech COCKPIT interieur

Als boegbeeld van DS is DS 5 is een waardig exponent van het avant-gardistische karakter van het merk. Met zijn fraaie welvingen en even chique als sportieve uiterlijk heeft DS 5 van nature charisma en aantrekkingskracht. De dynamische lijnen, fraaie velgen en DS Wings-grille weerspiegelen zijn sterke en gedistingeerde persoonlijkheid.

De DS 5 ademt de sfeer van de luchtvaart dankzij de toggle switches en het head-up display. Deze ergonomische en intuïtieve technologieën geven het interieur een uiterst geavanceerde uitstraling. Mede dankzij de luxe interieur materialen vliegt u door de tijd en is uw reis sneller voorbij dan u denkt. 

Ruime interieur beleving

Stoere toggle switches

Brede achterzijde

PROEFRIT MAKEN in een DS 5?

Benieuwd hoe een DS 5 rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe DS 5 ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw DS 5 proefrit   Download de brochure


Rijd een DS 5 met de service van Driessen 

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw DS 5 bent u bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw DS 5. Driessen gaat verder. Bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond hebben wij jarenlange kennis van dit iconische Franse merk. Uw DS 5 is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

Vragen? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs kunnen u uitgebreid informeren over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

DS SALON EINDHOVEN

DS Salon Eindhoven