Driven by you.
Driven by you.

CITROËN GRAND C4 SPACETOURER, biedt veel ruimte

De Citroën Grand C4 Spacetourer luxe auto is voorzien van de nieuwste technologieën om uw rijbeleving zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Zo bevat de C4 Spacetourer niet alleen een 7 inch touchscreen, maar ook een 12 inch HD-panoramascherm en Park Assist. Precies zoals u gewend bent van Citroën biedt ook deze auto veel ruimte met een inhoud van 537 liter.

Voordelen Citroën Grand C4 Spacetourer

  • Achterlichten met 3D effect
  • 17-inch velgen
  • Chevrons achter
  • 4 thema's, 1 MPV
  • Ruimte voor het hele gezin
  • 5 zitplaatsen
  • 2 Nieuwe kleuren

Citroën Grand C4 Picasso occasion of Citroën Grand C4 Spacetourer kopen?

Op zoek naar een nieuwe of tweedehandse Citroën Grand C4 Spacetourer? Dan bent u bij Driessen Citroën aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions is er altijd wel een Citroën Grand C4 Spacetourer die bij u past.

Bent u geïnteresseerd in dit model, maar komt u liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Uw auto verkopen?
Voer hier uw kenteken in

ONTDEK MEER OVER DE CITROËN GRAND C4  SPACETOURER

Ruimte voor rijplezier!

Het onmiskenbare design van de vorige editie Citroën Grand C4 Spacetourer is gemoderniseerd en flink verfraaid. Dankzij de elegante dakbogen is de MPV niet alleen karakteristiek, het maakt hem uniek. De voorzijde maakt de auto energiek en tegelijkertijd geeft het klasse weer.

 

Een compacte 7 zitter

Ondanks de compacte afmetingen met een lengte van 4,60m en een breedte van 1,83m, is de Citroën  Grand C4Spacetourer een ruime 7 zitter met een ruime zit voor alle pasagiers. De Citroën Grand C4 Spacetourer maakt optimaal gebruik van zijn ruimte dankzij de flexibele mogelijkheden. 

 

 

Indrukwekkende laadruimte 

Intelligente technologie

Elegante looks

Citroën C4 (Grand) Picasso

PROEFRIT MAKEN in een Citroën Grand C4 Spacetourer?

Benieuwd hoe een Citroën Grand C4 Spacetourer rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Citroën Grand C4 Spacetourer ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit        Download de brochure 

 


Rijd een Citroën Grand C4 Spacetourermet de service van Driessen Citroën

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Citroën Grand C4 Spacetourer bent u bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Citroën Grand C4 Spacetourer. Driessen gaat verder. Bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond hebben wij jarenlange kennis van dit iconische Franse merk. Uw Citroën Grand C4 Spacetourer is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

VRAGEN? WIJ STAAN VOOR U KLAAR.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Driessen Citroën Eindhoven