Driven by you.
Driven by you.

Citroën ë-Jumper

De Citroën ë-Jumper 100% ëlectric is geschikt om zeer grote hoeveelheden te kunnen vervoeren. De ë-Jumper is leverbaar in een  aantal uitvoeringen en lengtes. De ë-Jumper is een echte werkpartner, functioneel, veilig en zuinig in gebruik.

Citroën ë-Jumper, 100% ëlectric

Praktisch, ergonomisch en functioneel, de nieuwe Citroën ë-Jumper 100% ëlectric de ideale elektrische partner voor alle professionals en ideaal voor het rijden in steeds vaker voorkomende milieuzones.

Bedrijfsauto verkopen?
Vul hier uw kenteken in

Ontdek meer over de Citroën ë-Jumper

Laadvermogen
Binnenkort te bestellen
laadvermogen
De  ë-Jumper  kan grote hoeveelheden vervoeren. De laadbreedte is best in class:
  • tussen de wielkasten (1,42 m)
  • tussen de zijwanden (1,87 m)
  • laadvermogen: tussen 8 en 17 m3

De Citroën ë-Jumper 100% ëlectric is verkrijgbaar vanaf:

  • € 57.990 (37 kWh - actieradius 200 km WLTP) of
  • € 66.380 (70 kWh - actieradius 340 km WLTP)
100% elektrisch
Gemakkelijk opladen
Stijlvol
ë-Jumper ideaal voor uw bedrijf

Profiteer van een uniek rijcomfort dankzij de Full Electric-aandrijflijn. Uw elektrische auto rijdt zowel in de stad als op buitenwegen geruisloos en is uitermate wendbaar. Dankzij de actieradius vanaf 300 km (afhankelijk van het model) is uw elektrische auto niet alleen ideaal in de stad, maar kan hij ook uitstekend voor langere ritten worden gebruikt. Voor de elektrische auto's van Citroën geldt bovendien een garantie van 8 jaar of 100.000 km op de accu.

Geïnteresseerd in de Citroën ë-Jumper?

Bent u benieuwd hoe een Citroën ë-Jumper rijdt? Kom dan langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de Citroën ë-Jumper ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw Citroën Jumper proefrit Prijslijst ë-Jumper