Driven by you.
Driven by you.

CITROËN C5 X, ultiem comfort van een echte reisauto

Citroën presenteerde maandag 12 april 2021 zijn nieuwe vlaggenschip: de C5 X. Het model blaast het segment van grotere auto’s nieuw leven in met een origineel ontwerp dat de elegantie van een sedan en de dynamiek van een stationwagon combineert met de robuustheid van een SUV.

De Advanced Comfort Seats van deze nieuwe Citroën C5 X bieden een ongeëvenaard comfort. Dit komt onder andere dankzij het speciale gecapitonneerde effect, de vulling met hoge dichtheid en het extra dikke gestructureerde schuimmateriaal. Samen met het strak gevormde dashboard zorgen ze voor een riant interieur. En voor de lange personen onder ons: de achterpassagiers beschikken over beenruimte in overvloed.

Uniek aan de ruimte in de nieuwe Citroën C5 X is de breedte van het interieur en de royale hoofdruimte. De bagageruimte is vergelijkbaar met die van een stationwagon en heeft een inhoud van 545 liter. Dit is maar liefst maximaal 1640 liter met de achterbank neergeklapt. Nog een extra future van de C5 X is de handsfree functie van de elektrisch bedienbare achterklep.

De doorlopende ruitlijn van de C5 X zorgt voor een zee van licht. En de gelaagde ruiten voor en achter garanderen een perfecte geluidsisolatie. De Citroën C5 X beschikt natuurlijk over de Citroën Advanced Comfort-vering die voor het befaamde vliegende-tapijteffect zorgt.

Citroën C5 X bestellen?

Bent u op zoek naar een Citroën C5 X? Deze nieuwe C5 X is in het tweede kwartaal van 2021 te bestellen. Wilt u het als eerste weten wanneer hij te bestellen is? Meldt u zich dan hier aan.

Uw auto verkopen?
Voer hier uw kenteken in
 ONTDEK MEER OVER CITROËN C5 X
HET Ë-COMFORT VAN DE PLUG-IN HYBRIDE

De Citroën C5 X is ook leverbaar als plug-in hybrid met een vermogen van 225 pk en een elektrische actieradius van meer dan 50 km. Meer dan voldoende voor de meeste dagelijkse ritten. Deze C5 X rijdt bovendien volledig elektrisch tot een snelheid van 135 km/h.

Door de auto thuis, op het werk of bij een openbaar laadpunt op te laden is het dus mogelijk om de gehele week de dagelijkse ritten af te leggen zonder de verbrandingsmotor te gebruiken.

De Citroën C5 X plug-in hybrid gaat dankzij de actieve Citroën Advanced Comfort®-vering qua controle en comfort nog een stapje verder. Met deze auto profiteert u van alle voordelen van het ë-comfort: een stil en trillingsvrij interieur, een soepel rijgedrag en optimaal gebruiksgemak.

TECHNOLOGIE TEN DIENSTEN VAN HET COMFORT

De Citroën C5 X beschikt als noviteit over het extended head-up display. Dit systeem projecteert alle nuttige informatie op de voorruit, voor extra comfort voor de bestuurder. Ook de nieuwe communicatie-interface, My Citroën Drive Plus, is een primeur. Hiermee werkt het 12 inch HD-touchscreen op dezelfde manier als een tablet. Dit systeem beschikt over spraakherkenning. De Citroën C5 X is bovendien voorzien van een scala aan rijhulpsystemen, waaronder:

  • Highway Driver Assist; het semi-autonoom rijden.
  • Long-range dodehoekbewaking (70 m)
  • Rear Cross Traffic Alert; detecteert een bewegend voertuig tijdens achteruit rijden.
  • Top 360 Vision; maakt het manoeuvreren gemakkelijker doordat de omgeving volledig wordt weergegeven.
OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE CITROËN C5 X?

U schrijft zich eenvoudig in via onderstaand contactformulier en onze adviseurs nemen contact met u op zodra er meer bekend is over de nieuwe Citroën C5 X!


Lees hier onze privacyverklaring.

VRAGEN? WIJ STAAN VOOR U KLAAR.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets aan heeft? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat.

Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto. Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50.

Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Driessen Citroën Eindhoven
Driessen Citroën / DS Helmond