Driven by you.
Driven by you.

CITROËN C1, VOOR HET VERVOER IN DE STAD

Deze compacte stadsauto is verkrijgbaar als 3-deurs of 5-deurs met de keuze uit acht verschillende carrosseriekleuren. Ook is er een Citroën C1 met een vouwdak, Airscape genaamd. De Citroën C1 is standaard uitgerust met zes airbags en ESP. Dankzij de bekledingsstoffen met opvallende kleuren heeft het interieur van de Citroën C1 een frisse, vrolijke en optimistische uitstraling. 

CITROËN C1 KOPEN?

Wilt u een nieuwe of tweedehandse Citroën C1 kopen? Dan bent u bij de Driessen Citroën dealer aan het juiste adres. Met ons ruime aanbod perfect onderhouden merkoccasions kunt u altijd wel een tweedehanda Citroën C1 kopen die bij u past.

 

Bent u geïnteresseerd in dit model, maar komt u liever niet naar de showroom? 
Onze verkopers laten u graag met de auto kennis maken via een video gesprek

Uw auto verkopen?
Voer hier uw kenteken in
Citroën-C1-2016

PROEFRIT MAKEN IN EEN CITROËN C1?

Benieuwd hoe een Citroën C1 rijdt? Kom langs voor een proefrit en ervaar het zelf! Liever een proefrit aan huis? Geen probleem! Met een Proefrit aan Huis kunt u in alle rust de nieuwe Citroën C1 ervaren. Dat is voor u wel zo fijn. In uw eigen omgeving, wanneer het ú uitkomt. Dat is typisch Driessen. Driven by you.

Plan uw proefrit         Download de brochure


RIJD EEN CITROËN C1 MET DE SERVICE VAN DRIESSEN CITROËN

Ook na aankoop staan wij voor u klaar. Voor service, onderhoud, reparatie en APK van uw Citroën C1 bent u bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond aan het juiste adres. Alle service onder één dak, zodat u altijd veilig en zorgeloos op weg kunt in uw Citroën C1. Driessen gaat verder. Bij Driessen Citroën in Eindhoven en Helmond hebben wij jarenlange kennis van dit iconische Franse merk. Uw Citroën C1 is bij ons in juiste handen. Zorgeloos rijden begint hier.

Plan uw onderhoud

AFBEELDINGEN CITROËN C1
VRAGEN? WIJ STAAN VOOR U KLAAR.

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk contact waar u écht iets mee kunt? Kom dan langs bij onze vestiging voor een heerlijk kopje koffie en persoonlijk advies op maat. Onze verkoopadviseurs informeren u uitgebreid over de technische, financiële en fiscale mogelijkheden van uw nieuwe of toekomstige auto.

Liever telefonisch contact? Bel dan 040 - 264 64 50. Onze mensen maken het verschil. Dát is typisch Driessen. Driven by you.

Driessen Citroën Eindhoven